Galatasaray'da Riera ve Amrabat gitti

Galatasaray'da Nordin Amrabat'ın Malaga'ya kiralanmasının ardından Albert Riera ile de yollar ayrılıyor. Sarı kırmızılı kulüp, Riera ile sözleşmesini karşılıklı feshetme konusunda anlaşmaya vardı.

Galatasaray'da Riera ve Amrabat gitti
Galatasaray'da Riera ve Amrabat gitti
GİRİŞ 27.01.2014 18:36 GÜNCELLEME 27.01.2014 19:29
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Teknik direktör Roberto Mancini'nin isteği doğrultusunda Albert Riera ile de yollarını ayırmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, İspanyol oyuncu ile sözleşmesini karşılıklı feshetme konusunda anlaşma sağladı.

Sarı kırmızılılar, tecrübeli futbolcuya sözleşme fesih bedeli olarak 750 bin dolar ödeyecek.

AMRABAT MALAGA'DA!

Ara transfer döneminde yabancı kontenjanında yer açmak için çaba sarfeden Galatasaray, ilk somut adımı attı. 2 sezon önce Kayserispor'dan transfer edilen Nordin Amrabat, Malaga'ya kiralandı.

Sarı-Kırmızılılar Faslı oyuncu için kiralama bedeli almayacak. Amrabat'ın 6 aylık kazancını Malaga ödeyecek.

YORUMLAR 9
  • battal 10 yıl önce Şikayet Et
    MANCİNİ ye ne demeli. Anlamadığım şey , son bir çok hazırlık maçında AMRABAT ilk 11 de sahaya çıktı, kupa maçlarında sahaya çıktı bildiğim kadarıyla en son GAZİANTEP MAÇINDA DA OYNADI, MADEM BU ADAM GİDECEKTİ BU KADAR MAÇTA NİÇİN OYNATTIN, AMACIN TAKIMA ALIŞTIRMAK İSE GÖNDERECEKTİN,NİÇİN OYNATTIN ?YENİ TRANSFERLERİ NİÇİN OYNATMADIN? YOK EĞER DAHA İYİSİNİ BULAMADIYSAN NİÇİN GÖNDERDİN? BU KADRO GALATASARAYIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN KALİTELİ VE BİR O KADAR DA RUHSUZ KADROSUDUR. AYRICA BU SONUÇ FATİH TERİMİ 'İN DE ESERİDİR. KENDİ EGOSUNA TAKIMI SATAN FATİH TERİM DİR. FUTBOLCULARDA ONUN YOLUNDA GİDİYOR.
    Cevapla
  • mustafa yavuz 10 yıl önce Şikayet Et
    çözüm değil. manciniden teknik direktör olmaz.bunlar dünya yıldızlarını toplar.. sonra da iyi top oynattım derler. ey mancini fatih terim elindeki kadro ile 2 sene üst üste şampiyon oldu.senin yönetiminde galatasaray elazığ spora yeniliyor.galatasaray iyi top oynamıyor.bayanlar gibi oynuyor.içlerinde fatih terimin tarzında oynayan 2-3 topçu var. galatasarayı bu hale düşürenlere yazıklar olsun.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    gs.liler üzülmesin?..... ....Bir hiyerağa gider bir hiyerağa gelir?...
    Cevapla
  • mehmet 10 yıl önce Şikayet Et
    kusura bakmayın. ama riera kadar çirkef adam yok resmen kasıtlı tekme ayaklara basma şahsen o karakterli futbolculara üstüne para verip ödülendiriyoruz sanki gitmesi iyi oldu.
    Cevapla
  • kadir sert 10 yıl önce Şikayet Et
    olcay . ağzına klavyene sağlık kardeşim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle