Mancini'yi isyan ettiren inat!

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, yeni yıldızı Izet Hajrovic'e lisans çıkartamıyor. İstenmeyen yabancıların gelen teklifleri reddetmesi isyan ettiriyor.

Mancini'yi isyan ettiren inat!
Mancini'yi isyan ettiren inat!
GİRİŞ 10.01.2014 08:48 GÜNCELLEME 10.01.2014 08:48

Galatasaray'da sürpriz bir engel yüzünden Izet'e lisans çıkarılamıyor. Ayrılmak istemeyen yabancılar İtalyan hocanın hesaplarını alt üst etti.

Amrabat, Antalya'nın teklifini "Türkiye'de başka takımda oynamam" diyerek reddetti. Dany ise, kendisi ile ilgilenen 3 Süper Lig kulübünü de "Biraz düşünmek lazım" sözleriyle beklemeye aldı. Yönetim, Antalya'ya kiralamak istiyor ancak o buna yanaşmıyor.

Karabük, Erciyes ve Antalya peşinde ama o acele etmek istemiyor. Dany ile Amrabat'ın takımdan ayrılacağını hesap ederek ara transferde ilk imzayı Izet Hajrovic'e attıran Galatasaray köşeye sıkıştı. Hem 10 yabancısı bulunduğu için kontenjanını boşaltmak hem de bu ikiliyi oynayabilecekleri bir takıma kiralık göndermek isteyen yönetim, beklemediği bir inatla karşı karşıya kaldı. En büyük gözdeleri Tarık, Veysel ve Alex Telles'ten peş peşe kötü haberler alan sarı kırmızılılar, bir de kendi oyuncularının arapsaçına dönen durumlarını çözmeye çalışıyor.

TFF'YE HALA BAŞVURU YAPAMADILAR

Dün sabahki çalışmaya katılan ve daha sonra Antalyaspor'un teklifi kendisine iletilen Amrabat yan çizdi. Faslı oyuncu, "Ben Türkiye'de G.Saray'dan başka takımda oynamak istemiyorum. Hollanda'da da oynamak istemiyorum. Eğer buradan ayrılırsam İngiltere veya İspanya'da futbol hayatımı sürdürmek isterim" dedi. Diğer tarafta Dany ise Karabükspor, Kayseri Erciyes ve Antalyaspor'un tekliflerini "Düşünmek istiyorum" diyerek karşılıksız bıraktı.

Sarı kırmızılılar, bu iki yabancısının herhangi bir kulüple anlaşamaması nedeni ile Bosnalı yıldız için henüz TFF'ye lisans başvurusu yapamadı.

HAJROVIC'İ KUPADA OYNATACAKTI

BU durum da en çok teknik direktör Roberto Mancini'yi kızdırdı. Çünkü İtalyan hoca, transferini çok istediği Hajrovic'i Süper Lig'e ve şampiyonlar ligi'ne hazırlayabilmek için Ziraat Türkiye Kupası maçlarında oynatmayı planlıyor. Ancak Mancini'nin, Bosnalı futbolcuya şans verebilmesi adına bu 2 oyuncudan en az birinin acilen gitmesi şart. Şimdi yönetim, iki oyuncuyu da ikna etmeye çalışacak. Kulüp yetkilileri, hem Dany hem de Amrabat ile görüşerek, forma giyebilecekleri bir takıma gitmelerinin kendileri açısından da doğru olacağını anlatacak.