Aysal'dan bomba açıklamalar: Artık...

Transferin hızlı takımı Galatasaray'ın Başkanı Ünal Aysal iddialı açıklamalarıyla güne damgasını vurdu.

Aysal'dan bomba açıklamalar: Artık...
Aysal'dan bomba açıklamalar: Artık...
GİRİŞ 07.01.2014 09:16 GÜNCELLEME 07.01.2014 09:16

TSYD'nin İstanbul Şubesi'nde medya mensuplarıyla konuşan Aysal, transferlere ara vermeden devam edeceklerini söyledi. Teknik patron Mancini'nin verdiği listeye göre hareket ettiklerini kaydeden Başkan, “Hocamız bize her pozisyon için 4-5 tane oyuncu önerdi. Sol bek için Telles ile temasa geçtik. Mancini de ‘Çok iyi oyuncu' dedi. Görüşmeler sürüyor. KAP'a açıklamasını bugün-yarın yaparız. Hajrovic'in açıklamasını zaten yapmıştık. O da çok süratli ve duran toplarda çok başarılı bir kanat oyuncusu” diye konuştu.

‘Artık yerlilere bakacağız'

Ünal Aysal şöyle devam etti: “Dışarıdaki pahalı oyuncularla ilgili değiliz, realist olmamız lazım. Çünkü yabancı sınırı var. Telles ve Hajrovic'i de kadromuzdaki 2-3 yabancıyı göndererek alacağız. Artık takviyeyi Türk oyunculardan sağlamayı düşünüyoruz. Onlar üzerinde de çalışıyoruz. Bu hafta sonuna kadar her gün birer birer göreceksiniz isimleri.”

‘Takım rayına oturdu'

Artık transfer politikalarını genç oyuncular üzerine kurduklarını da dile getiren Aysal, “2011 yılında göreve geldiğimiz zaman en deneyimli oyuncuları devreye soktuk. Çünkü Galatasaray'ın hemen çıkışa geçmesi gerekiyordu. Artık bu takım rayına oturdu. Şimdi yaş ortalamasını düşürüp takımın sürat kazanması ve direniş göstermesi gerekiyor.”

‘25 yaş üstü adam almayız'

“Hedefimiz de yaş ortalamasını düşürecek, daha uzun soluklu bir ekip yaratmak. Oyuncu alış satışlarında buna dikkat edeceğiz. 25 yaşından fazla bir oyuncu transferi bundan sonra zor olur. Unutmayalım ki Galatasaray 3 kulvarda oynayacak. Biz sadece Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek transfer yapamayız” ifadelerini kullandı.

 

Fanatik