Galatasaray'ın Alex'i bugün geliyor!

Aslan'ın yeni sol beki Alex Telles, bu akşam saat 21.45 civarında Atatürk Havalimanı'nda olacak. Sarı-Kırmızılı taraftarların genç yeteneği kalabalık bir grupla karşılaması bekleniyor.

Galatasaray'ın Alex'i bugün geliyor!
Galatasaray'ın Alex'i bugün geliyor!
GİRİŞ 06.01.2014 09:25 GÜNCELLEME 06.01.2014 09:25

Galatasaray, artık sol bek krizine nokta koymak için geri sayıma geçti. Sarı-Kırmızılılar'ın anlaşma sağladığı Alex Telles, bugün saat 21.45 civarında Atatürk Havalimanı'nda olacak.

Galatasaraylı taraftarların, 21 yaşındaki futbolcuyu kalabalık bir grupla karşılaması bekleniyor. Teknik direktör Mancini'nin çok istediği bu transferde resmi imza ise yabancı kontenjanında yer açıldıktan sonra atılacak. Galatasaray'ın, Brezilyalı futbolcunun kulubüne 6.5 milyon Euro bonservis bedeli, oyuncunun kendisine de 1.5 milyon Euro yıllık ücret ödemesi bekleniyor. Sözleşmenin 5 yıllık olacağı da gelen haberler arasında. Kişisel instagram hesabından sürekli olarak Galatasaray'la ilgili paylaşımlar yapan Telles, Melo ve Taffarel'in kendisini karşılayacağı için ne kadar mutlu olduğunu ifade etmişti.

Genç yıldızlar artıyor

Sezon başında 19 yaşındaki Bruma'yı renklerine bağlayan, 22 yaşındaki İzet Hajrovic'i imza aşamasına getiren ve 21 yaşındaki Alex Telles'i büyük ölçüde kadrosuna katan Galatasaray, böylece ciddi bir gençleştirme operasyonuna gitmiş oldu. Bu oyuncuların hem oynadıkları süre içinde takıma katkı sağlamaları hem de transfer dönemlerinde büyük paralar kazandırarak kulüplerine faydalı olmaları planlanıyor.