Baroni'den G.Saraylıları kızdıran itiraf!

Cristian, Süper Lig'de geride kalan 17 haftalık maratonu, şampiyonluk yarışındaki 8 puanlık farkı ve tabii ki sarı-lacivertli takımı değerlendirdi.

Baroni'den G.Saraylıları kızdıran itiraf!
Baroni'den G.Saraylıları kızdıran itiraf!
GİRİŞ 03.01.2014 09:13 GÜNCELLEME 03.01.2014 09:13

Brezilyalı futbolcu, vatandaşı Alex Telles'in, G.Saray'la anlaştığı ve imza atacağı haberlerini şaşkınlık içinde takip ettiğinin altını çizerken şunları söyledi: ''Haberleri takip ediyorum ama inanamıyorum.Alex, Brezilya'nın en iyi sol beki. Ben onun Real Madrid ya da Barcelona gibi iki dünya devinden birine transfer olacağını bekliyordum. Eğer Galatasaray'a imza atarsa çok şaşırırım. Rakibimiz Alex'i kadrosuna katmayı başarırsa gerçekten çok önemli bir transfere imza atmış olur.''

15 puan farkla biter

Öncelikle herkes şunu çok iyi bilsin ki 8 puanlık bir farkın kapanması için takım olmak yetmez, aile olmak gerekir. Biz 2010-11 sezonunda 9 puanlık farkı böyle kapatmıştık. Rakiplerimizde bizim o dönemde yaşadığımız kenetlenmeden eser yok. Aksine biz bugün de o sezon yaşadığımız kenetlenmeyi yaşıyoruz. Bırakın puan farkının kapanmasını ligi 15 puan farkla bitirirsek hiç kimse şaşırmasın.

 

Sabah