Aysal'ın açıklamaları taraftarı delirtti!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Devler Ligi'nde Juventus ile oynanacak kritik mücadele öncesinde yaptığı açıklamalar sarı-kırmızılı taraftarları sinirlendirdi.

Aysal'ın açıklamaları taraftarı delirtti!
Aysal'ın açıklamaları taraftarı delirtti!
GİRİŞ 08.12.2013 12:27 GÜNCELLEME 08.12.2013 12:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ünal Aysal'ın geçtiğimiz sezon Devler Ligi'ndeki kritik Braga maçı öncesi ile bu sezon Juventus öncesinde yaptığı açıklamaların çok farklı anlayışta olması G.Saray taraftarını kızdırdı.

İşte Aysal'ın geçen sezon Braga maçı öncesi sözleri;

"Braga maçından sonra gruptan çıkma olayımızı tescil etmemiz lazım. Avrupa'daki durumumuz netleşince 2. dönemde takım çok iyi neticeler alacak."

Juventus maçı öncesi;

"Juventus maçı hayati bir maç değil. UEFA'da devam etmenin de Galatasaray'a katkısı var. Marka değerine katkısı var. Benim isteğim önce Real Madrid'in Kopenhag'ı yenerek Danimarkalıları saf dışı bırakması. Daha sonra da bizim Juventus'u yenmemiz gerekiyor"

Bu açıklamaların ardından Twitter'da Galatasaray taraftarı küplere bindi.

@tugruldurkut
Aysal'ın açıklamasını hayretle okudum. İmkansızı istemek bu camianın genlerinde mevcuttur. Mancini'yi kollamak için inanca ateş etmemeliydi.

@GaLatasarayCR7
Sayın Ünal Aysal salı günü Danimarkada Kopenhag - Real Madrid maçını izlesin inanan 55 bin Galatasaray'lı Arenada olacak!

@heyzilk
Onemli olan Real Madrid'in kazanmasi diyen Unal Aysal da bi defolup gitsin lutfen.

@Vamosmonarcas
Aysal olayı çok yanlış anlamış..GS taraftarında koyun zihniyeti yoktur,başkan ne derse tribün eyvallah demez eleştirir

@ultrAslan_60
Aysal .. terim varken: Gruptan cikamazsak başarisiziz .. Mancini varken:Gruptan cikamazsak okadar Problem olmaz. Nesin sen be

@agresif77
Geçen sene şampiyonlar ligi şampiyonluğu hedef koyan ünal aysal efendi değilmiydi

@hsn1905shn
ünal aysal konuşmalarıyla gelecekteki basarisizliklari taraftara kabullendirmeye calisiyo kendince

@emrahhkarakus
Ekibini al ve git yeter artik Ünal Aysal

@SuporDelisi
mancini degilmiydi juve maci donum noktasi diyen simdi unal aysal boyle birsey yok diyor o zaman icerde bir uyusmazlik var

@bcevik
Ünal aysal'ın "Juventus maçı hayati maç değil" açıklamasından sonra bile onu destekleyen adam bence Galatasaray'lı olamaz ...

@emirturker
Ünal Aysal'ın son açıklaması rezalet. Ne demek dünyanın sonu değil. Ne demek 'uefa'ya gitsekde olur'

@Karametee
Ünal Aysal ne yapıyorsun babacım ne olur bırak git şu takımı ya yalvarıyorum lan

@esmerbagyannn
Sayın Ünal aysal GALATASARAY takım ruhunu kaybetti başımız sağolsun !!

@karagozemre
Unal aysal bu aciklamalarinla bi cuval inciri berbat ediyosun..bu takim sali maca cikacak

@burakbasiplikci
Ünal aysal , UEFA da olur ne abi? Amacın ne en az çeyrek final oynayacağız demen lazım senin !

@fatihgurer
Ünal Aysal'ın açıklamalarindaki amaç , eğer yarın elenirsek taraftardan büyük tepki almamak .. çok belli

@LawestesTan
Ünal Aysal'ın Real Madrid'in yenmesini bekleyeceğiz açıklaması vizyonu olan başkana yakışmadı. 1 aydır iyi gidiyordu konuştu bitirdi.

sporx

YORUMLAR 3
  • oku yorum 10 yıl önce Şikayet Et
    Götürrrr. Rivayı da ye de rahatla kurumsal başkan! Burda taa belçikadan Terim aleyhine üfüren cenk arkadaşa soruyorum, Terimi dünya motivatör olarak biliyor diye üfürmüşsün. Peki e be akıllı arkadaşım bu adam uefanın elit teknik direktörleri arasında mı değilmi? Allahtan korkarak yorum yaparsaınız seviniriz. Zira belli ki kul hakkı diye bir şeyle tanışmamışsınız! Terimden sonrasını da görüyoruz işte! Galatasaray drgobasaraya dönüşürken hiç mi içiniz sızlamıyor kardeşim?!
    Cevapla
  • Aslantepeli 10 yıl önce Şikayet Et
    UNAL AYSAL, MANCiNi, SUAT KILIC, HAKAN SUKUR ve MELO. 1) Unal Aysal belli bir Zihniyete karsi mucadele veriyor ama bu isi biliyor 2) Mancini gecen hafta 4 tane genc oyuncuyu idmana alarak senin dedigini yapti zaten Cenk 3) Tff'ye gereken mesaji veren Suat Kilica tebrik 4) Federasyon baskanligini dile getiren Hakan Sukure de tebrik 5) Gaza gelme Melo, verilen poz sana karsi olmayabilir. SAYGILAR
    Cevapla
  • Cenk Belcika 10 yıl önce Şikayet Et
    Belcika Cenk. Galatasarayin menfaatina degil, mancinin menfaatina calisiyor onu getirende aysal..Baska ne aciklama beklenebilinirdi ki..Yaziklar olsun..Terimi kovdugu icin degil terim basarisizdi takimin taktigi bile yoktu, bagirarak cagirarak takimi bi yere kadar goturursun, zaten dunya terimi motivator olarak bilir baska bir yetenegini olmadiginida bilir, yani bu takim bastan sona ozellikle alt yapidan yildizlar cikmasi lazim 75 milyon ulkede 1 yildiz cikamiyorsa inanin utanc verici bir durum, kucucuk ulkelerde yildizlar kayniyor cunku inanilmaz egitimler var ornek belcika ve hollanda
    Cevapla