İşte Cimbom'da gönderilecek 4 isim

Sarı-kırmızılı takımda şanslarını iyi kullanamayan Amrabat, Yekta, Aydın ve Dany ile devre arasında yollar ayrılıyor.

İşte Cimbom'da gönderilecek 4 isim
İşte Cimbom'da gönderilecek 4 isim
GİRİŞ 05.12.2013 05:53 GÜNCELLEME 05.12.2013 09:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hakan Balta, Gökhan Zan, Ceyhun, Emre Çolak ve Ufuk yerli olmaları nedeniyle mecburen kadroda tutulacak. Bruma ve Engin ise göze girmeyi başardı. İşte ayrıntılar...

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tura yükseldi, ancak PTT 1. Lig'in iddiasız ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında adeta ecel terleri dökülmesi, yedek kulübesinin durumunu da ortaya çıkardı.

Ortaya konulan futbol kadar bazı oyuncuların vurdumduymazlığı dikkatlerden kaçmazken, Teknik Direktör Roberto Mancini'nin de endişeye sürüklendiği ve konuyu yöneticilerle paylaştığı belirtildi. Teşhis sürecinde olan ve tedavi için devre arasını bekleyen sarı-kırmızılılarda sınavı geçenler, kalanlar ve mecburen kalacaklar şeklinde oyuncular 3'e ayrıldı. Galatasaray'da kulübenin son hali şu şekilde oluştu:

1- GİDECEKLER

Kayserispor'dan 8,6 milyon euroya alınan Amrabat kesin olarak gözden çıkarıldı. Dany ve Riera ile beraber devre arasında gönderilmesi düşünülen Faslı oyuncunun kupa maçında da verilen şansı kullanamaması sonu oldu. Amrabat'ın en kötü olasılıkla kiraya verileceği belirtildi. Amrabat ile beraber Aydın ve Yekta da kupadaki oyunları sonrası gözden çıkarıldı. İki oyuncu ile de yollar ayrılacak.

2-KALANLAR

Bruma ve Engin'in iştahlı oyunu Mancini'yi etkiledi. Özellikle Bruma'nın iyi yönlerinin önceki gün ortaya çıkması teknik heyeti umutlandırdı. 19 yaşındaki futbolcunun Portekiz'de 1. lig tecrübesinin az alması (sadece 8 maç) ve yabancı kontenjanı yüzünden Türkiye'de fazla oynanamasından dolayı yaşadığı handikapları aşmasıyla beraber etkili olabileceği öngörülüyor. Engin'in de fizik olarak hazır hale geldiğinde takımın önemli bir parçası ya da alternatifi olabileceği düşünülüyor.

3-MECBUREN KALANLAR

Hakan Balta sol beke transfer yapılsa dahi alternatif olarak kalacak. Gökhan Zan tecrübesi, Ceyhun Gülselam da fizik gücüyle kalmayı garantiledi. Ufuk ise en iyi olasılıkla ikinci kaleciliğe terfi edecek. Emre Çolak da verilen şansı kullanamamasına karşın elde tutulacak. Bu oyuncuların elde tutulmalarındaki en önemli faktörlerden biri de yerli olmaları.

İshak'ı ver Yekta'yı al

Kardemir Karabükspor'un 23 yaşındaki sol beki İshak Doğan'a talip olan Galatasaray bu oyuncu için Yekta Kurtuluş'u gözden çıkardı. Son olarak Fatih Terim tarafından A Milli Takım'a davet edilen İshak'ı kadrosuna katarak sol bek sorunu çözmek isteyen sarı-kırmızılıların, Karadeniz ekibine Yekta'yı verip bu işi bitirmek istedikleri ifade edildi.

KAYNAK: SKORER
YORUMLAR 2
  • kaan karakan 10 yıl önce Şikayet Et
    @Ahmet AK. dün fethiye ye elenenler bugün burda GALATASARAY'a yorum yapabiliyor. hahaahha :)))
    Cevapla
  • Ahmet AK 10 yıl önce Şikayet Et
    Zavallı 6S veya 10RS!!!. Fatih Terim zamanında Real'i üçlediği için sevinen ancak Elemancini döneminde Gaziantep Büyükşehir Belediyeyi penaltılarla zar zor yendiği için sevinen ZAVALLI 10S!!!
    Cevapla