Adnan Polat'tan Aysal'a sert çıkış!

Galatasaray eski başkanı Adnan Polat, yeni yönetimi ve Başkan Ünal Aysal'ı yerden yere vurdu.

Adnan Polat'tan Aysal'a sert çıkış!
Adnan Polat'tan Aysal'a sert çıkış!
GİRİŞ 04.12.2013 09:57 GÜNCELLEME 04.12.2013 11:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray eski Başkanı Adnan Polat, mevcut yönetimi yerden yere vurdu, başkan Ünal Aysal'ın kulübü felakate götürdüğünü vurguladı. Adnan Polat'ın Ünal Aysal'ı hedef aldığı ve G.Saray Kongre Üyeleri'ni göreve çağırdığı o ifadeler:

‘AYSAL, G.SARAY'I FELAKETE GÖTÜRÜYOR'

"Ünal Aysal, G.Saray'ı felakete götürüyor... Kulübün 600 milyon dolar borcu var... G.Saray'ın 10 yıllık gelirleri kısıtlandı. Kulüp yıllık en fazla 100 milyon lira gelir elde eder ama buna karşılık gider 200 milyon lira. G.Saray'ın televizyon yayın hakları ve benim dönemimde yaptığım sponsorluk anlaşmaları dışında gelirleri yok. G.Saray ekonomik bir kriz içerisinde. Rahmetli Özhan Canaydın döneminden daha beter durumda. Kongre üyeleri acaba bu işin farkında mı! Üzülerek söylüyorum ki; pek yakında sportif kriz de gelecek. Şimdi Riva'yı satsalar G.Saray'ı kurtaramazlar."

‘ÜNAL AYSAL KAÇIP GİDECEK'

"Ünal Aysal 3 yıllığına geldim diyor ama bu yanlış. İbra edilmeyi garantiye alsa, mayısta kaçıp gidecek. G.Saray kongre üyeleri, bize destek olsaydı; ben kulübün 7 ceddini kurtarmıştım. Yeniden başkanlığa adayı olmayı düşünmüyorum. 600 milyon dolarlık borç ve geliri olmayan bir kulüp için şimdi kim çıkar da rahatlıkla ‘Başkan adayıyım' diyebilir. Derin G.Saraylılar gelsin, Ünal Aysal ile felakete giden bu gidişata ‘Dur' desin. Ben de o zaman onların G.Saraylılıklarını göreyim."

‘BU, ÇİLEK-ANANAS İŞİ DEĞİL'

"Futbolcu transfer etmek kolay... Bu iş ÇİLEK-ANANAS işi değil. Ben bilmiyor muydum Drogbaları, Sneijderlerı transfer etmeyi... Bunlar bizim bir saatimizi alırdı. Ama hesapsız transferler G.Saray'ın yıllarını götürür. Ünal Aysal mali kongreden kaçıyor. İbra edilmemekten korkuyor. Son kongrede bana yapılanlar meydanda. O dönemde ‘G.Saray'a kötülük yapıyorsunuz' dedim, kimseye dinletemedim. G.Saray bundan sonra mahkeme kapılarında çok görülür. Mayıs ayında seçim yapılmalı, tüzük böyle diyor."

 

Kaynak: Habertürk

YORUMLAR 2
  • Adrenalin 10 yıl önce Şikayet Et
    senide gördük Adnan başkan. futbolcuların maaşları ödenemiyordu şimdi en ufak bir sıkıntı yok bence iftiradan ibarettir karalama kampanyası. 3 sene önceki galatasaray ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var
    Cevapla
  • osman özsoy 10 yıl önce Şikayet Et
    gitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. artık üzülmekten büzülmekten sıkıldım bu adam diyorum ama tartışılır başımıza büyük bela açtı yeter artık gitttttttttt ünal gitttttttttttttttttt
    Cevapla