Ünlü oyuncunun Burak esprisi ortalığı karıştırdı

Galatasaray'ın Sivasspor'u 2-1 yendiği maçta sosyal medya üzerinde sarı kırmızılı takımın golcü oyuncusu Burak Yılmaz hakkında yapılan bir tespit büyük yankı uyandırdı.

Ünlü oyuncunun Burak esprisi ortalığı karıştırdı
Ünlü oyuncunun Burak esprisi ortalığı karıştırdı
GİRİŞ 24.11.2013 10:52 GÜNCELLEME 28.01.2015 21:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Sivasspor arasında oynanan ve sarı kırmızılı takımın 2-1 üstünlüğü ile tamamlanan maç sırasında sinema ve dizi oyuncusu İlker Aksum, twitter üzerinde büyük ilgi çekti.

Burak Yılmaz ile ilgili tartışılan bir pozisyon sonrası yazdığı "Vallahi Burak oyunculukta beni bile kıskandırdı artık" iletisi sonrası ünlü oyuncuya Galatasaray taraftarının tepkisi sert oldu.

Sarı kırmızılı taraftarların kendisine verdiği bazı yanıtlar üzerine Aksum, art arda attığı tweetlerde, "Bana bakın, ben esprili bir dille Burak'ı eleştirdim. Fakat siz hakaret ve küfür ediyorsunuz, şu andan itibaren hukuki yollara gideceğim. Burak benim kardeşim yaşında, espride mi yapamayacağız, yazıklar olsun küfür edenlere. Benim daha önce Galatasaray ile ilgili tweetlerimi görmediğiniz belli" ifadelerini kullanarak kırgınlığını belirtti.

YORUMLAR 1
  • ahmet dinç 10 yıl önce Şikayet Et
    adam doğru yazmış niye küfür ediyorlar ki. 3 sefer kendini attı 3 sarı ve ikinciden bir de kırmızı yedirdi ha kapkaççı ha bu oda hırsızlık buda, haram değilmi şimdi bunun kazandığı,birde üstüne küfür ediyorsunuz
    Cevapla