Galatasaraylı taraftarlar serbest bırakıldı

Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile Galatasaray arasında oynanan maçta gözaltına alınan üç Galatasaraylı taraftar serbest bırakıldı.

Galatasaraylı taraftarlar serbest bırakıldı
Galatasaraylı taraftarlar serbest bırakıldı
GİRİŞ 19.11.2013 11:38 GÜNCELLEME 19.11.2013 13:24

Galatasaray'ın deplasmanda Kopenhag ile karşı karşıya geldiği maçta Galatasaray tribününde yaşanan kavga sonrası polis müdahele etmiş ve bazı taraftarlar gözaltına alınmıştı.

Bugün yapılan ilk duruşmada, Mehmet Karahan isimli taraftarımız serbest bırakılmıştır. Bir sonraki duruşmada ise önce Cihan Balı ardından da Ali Büyükdoğan serbest bırakıldı. 

LÜTFİ ARIBOĞAN DANİMARKA'DA

Galatasaray A.Ş. ceosu Lütfi Arıboğan'ın gözaltına alınan Galatasaray taraftarlarıyla ilgili olarak Danimarka'da bulunduğu Galatasaray Kulübü tarafından açıklanmıştı.

Ayrıca Galatasaray Spor Kulübü resmi internet sitesinden açıklama yaptı,

İşte yapılan o açıklama;

"5 Kasım 2013 tarihinde oynanan Kopenhag-Galatasaray Şampiyonlar ligi karşılaşması sonrasında gözaltına alınan 3 Galatasaraylı taraftarın mahkeme çıkarılması dolayısıyla, Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, dün akşam Danimarka'ya gitmiştir.

Sayın Lutfi Arıboğan'dan aldığımız bilgiye göre, 

Bugün yapılan ilk duruşmada, Mehmet Karahan isimli taraftarımız serbest bırakılmıştır. Bir sonraki duruşmada ise Cihan Balı serbest bırakıldı. Ali Büyükdoğan'ın duruşmasına devam edilmektedir. Bu duruşmalardaki gelişmelerden resmi sitemiz aracılığıyla bilgi verilecektir.

Galatasaray İletişim Koordinatörlüğü