Baroni'den tepki çeken hareket

Fenerbahçe'nin sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldığı derbinin yankıları devam ediyor.

Baroni'den tepki çeken hareket
Baroni'den tepki çeken hareket
GİRİŞ 10.11.2013 22:45 GÜNCELLEME 11.11.2013 00:50
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Maç sonrası Fenerbahçeli futbolcular taraflarlarla birlikte galibiyetin tadını çıkarırken, Baroni'nin bir hareketi Galatasaraylılar'ın tepkisini çekti.


G.SARAY FORMASI ŞORTUN İÇİNDE

Baroni, maç sonrası tribünleri selamlarken elindeki Galatasaray formasını şortunun ön kısmından içeri soktu. Baroni'nin bu hareketi G.Saraylı futbolcuları kızdırırken, sarı kırmızılı taraftarlar da tepkisini sosyal medya üzerinden gösterdi.

Derbiden müthiş kareler
GALERİYE GİT
YORUMLAR 17
  • athen slayer 10 yıl önce Şikayet Et
    Çok normal bir davranış. Baroniye bende kızdım fotografı ilk gördüğümde ama Abdullah Kiğılı çıkıp açıklamayı yaptı. Baroni ve diğer futbolcularda formayı sortun içine koyuyorlar sevinirken sonra soyunma odasına giderken çıkarıyorlar ve omuzlarına alıyorlar. Hem Baroni formayı Melodan almış bu ikisi hem arkadaş hem hemşeri. Yani Baroniyi bende sevmem ama kötü niyetli bir davranış oldugunu sanmıyorum. Türk bayrağı varmış diyenlerde zaten art niyetli olsa gerekli cezayı TFF de verir Fenerbahçe de. Fenerbahçe yendi diye konuyu değiştirip millete Fenerbahçeyi kötü göstermeye çalışıyorlar olay bundan ibaret.
    Cevapla
  • Ömer Taş Gs 10 yıl önce Şikayet Et
    atakan can. andı kaldırmaları gayet güzel birşey.. yanlış olan birşeyi düzelttiler bu kadar basit!! ayrıca sakın insanların manevi değerlerini sorgulama! saygı görmek istiyorsan saygı duymayı da bileceksin! bu kadar holiganlık,vandallık hoş değil!
    Cevapla
  • şenol gökmen 10 yıl önce Şikayet Et
    AFACAN FB Lİ BEBE UKALALIK YAPMA ADAM OL. o kücück aklınla fb yi ve de bu milletin yuzde ellisini aşağılıyacak kadar büyüde sonra konuş.git sütünüiçte yat uyku saatin geçti senin.
    Cevapla
  • Halil ŞAHİN 10 yıl önce Şikayet Et
    FB LİLER.... FB liler içlerine sindirebiliyorlarsa bizce sıkımtı yok..FB li adabı deriz...
    Cevapla
  • MASUM SERSERİ 10 yıl önce Şikayet Et
    ne geçti eline. birisinin değer veridği şeye zarar verirsen kendi değerinede bir gün saldırırlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle