Buse Terim'den ilginç Galatasaray tepkisi!

Galatasaray'ın Fatih Terim'le yollarını ayırmasına Buse Terim, Instagram hesabındaki Galatasaray fotoğraflarını silerek tepki gösterdi.

Buse Terim'den ilginç Galatasaray tepkisi!
Buse Terim'den ilginç Galatasaray tepkisi!
GİRİŞ 08.10.2013 11:41 GÜNCELLEME 08.10.2013 11:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Fatih Terim'le yollarını ayırmasına Buse Terim, Instagram hesabındaki Galatasaray fotoğraflarını silerek tepki gösterdi. Tabii tepki tepkiyi çeker! Bazı Galatasaraylı taraftarlar Twitter'a şöyle yazdı: "Buse Terim, Instagram'da tüm GS fotoğraflarını silmiş. Komedi anasını satayım. Ulan Galatasaray olmasa sen olmayacaktın şu an."

"Buse'nin Instagram'da paylaştığı tüm GS fotolarını silmesi, Albayrak'ın oğlunun ELEMancini yazması? Aslolan Galatasaray'dı hani?" Buse ise Twitter'da hakkında yazılan "Baban var diye mi GS'yi tutuyodun; kovmakla iyi etmişler..." tweet'ini retweet yaptı. Hakkında yazılan kötü yorumları protesto etmek için yaptı bunu herhalde.

Sabah Gazetesi'nde haberi kalame alan Mevlüt Tezel'in konu hakkındaki yorumu ise şu şekilde; "Buse'nin Galatasaray fotoğraflarını silmesi çoğunuza çocukça bir davranış gibi görünebilir. Ama hangimiz hayatımızda kötü anlar yaşadığımızda duygusal tepkiler vermiyoruz ki? İnsanoğlu her olayda mantıklı, sağduyulu çalışan bir robot değil ki! Buse, babasına yapılanları haksız bulmuş ve silmiş Galatasaray fotoğraflarını. Büyütmenin alemi yok. Belki bir hafta sonra Galatasaray'ın atacağı gole sevinip Twitter'a "Oleyy" diye yazacak. Asıl eleştirilmesi gerekenler, Terim'e yüklenmek için Buse'ye tepki gösterenler!"

 

 

YORUMLAR 3
  • halil GÜNAY 10 yıl önce Şikayet Et
    BUSEYE HAKSIZLIK ETMEYİN. Galatasaray; Hepimizin gönlündeki aşk,ama Fatih TERİM de bir sevgili,sevgilimizi kendi ihtiraslarına kurban edenlere tepki olsun diye Hepimiz tepkiliyiz.Lütfen Buse hanıma haksızlık etmeyin.O sevgili Fatih Hocamızın kızı ayıp denen bir şey var
    Cevapla
  • Aslantepeli 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu is yanlis yerlere gidiyor, haberiniz olsun. Bu konuda Fatih hocanin ailesine hic soz soyledigimi hatirlamiyorum. Fatih hocayi ise cok elestirdim ve elestiriyorum. Ancak her iki olay birbirinden farkli. Meselemiz 'Fatih Hocanin inadi' meselesidir. Onun disinda ozel konulara girilmez. Umarim herkes bunu boyle anlar. Buse de dahil.
    Cevapla
  • Dollars More 10 yıl önce Şikayet Et
    Buse Terim 'den futbolsever'e e ??. Ha silsen ha silmesin. Antronor degil, futbolcu degil, yoneticu degil.
    Cevapla