Galatasaray'da olay çıkartacak şok sözler

Vedat İnceefe'den Galatasaray camiasını kızdıracak açıklamalar... Fatih Terim'e komplo mu kuruldu? Bülent Tulun'un asıl hedefi ne? Sarı-kırmızılı takımın unutulmaz ismi Vedat'tan Ünal Aysal'a salvolar...

Galatasaray'da olay çıkartacak şok sözler
Galatasaray'da olay çıkartacak şok sözler
GİRİŞ 07.10.2013 07:21 GÜNCELLEME 07.10.2013 11:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fatih Terim döneminde Galatasaray'da U19 takımının başında görev alan Vedat İnceefe'nin görevinden ayrıldıktan sonra fotğraf paylaşma sitesi Instagram'dan attığı mesaj olay olmuştu.

İşte o mesaj:

"3 adam türünden nefret ederim adam gibi adamın arkasında konuşup, yüz yüze geldiğinde kuyruğunu sıkıştırığ bir yerlerine sokmaya çalışan adamdan genç kalmak için botoks yaptıran ve yaptırdığı halde bir b.ka benzemeyen adamdan ilerleyen yaşına rağmen pilates yapıp 20 yaşındaki adamlarla aşık atmaya çalışan bir yerleri kadayıf olmuş adamdan...:)"

"İÇİMDEN GELENİ YAZDIM"

Bu mesajın sahibi Vedat, Beyaz Futbol programına açıklamalarda bulundu. İşe o açıklamalar:

"Ben görevi bırakmadan yazdım onu. Ben görevi bıraktım. Belliydi zaten. Ben Fatih Terim'le geldim onunla gittim. Kim üstüne alınırsa o alınsın. Bu kadar basit. Ben içimden geleni yazdım."

FATİH TERİM'E KOMPLO KURULDU

"Fatih Terim'e komple yapılmaz mı? Bu iki maçlık değil. 1 senenin vermiş olduğu şeyler.

"MANCİNİ HANİ BİRŞEYLERİ DEĞİŞTİRMİŞTİ"

"İki günde bir takım şeyleri değiştirmiş adam ne oldu da bu maçta bir takım şeyleri değiştiremedi, bu kadar basit. Tugay Kerimoğlu Galatasaraylıdır. Adam gibi adamdır."

"BÜLENT TULUN SEFASINI SÜRSÜN"

"Bülent Tulun'un istediği buydu. Otobüsün ön tarafına oturmak istiyordu. Ellerine geçirdiler. Sefasını sürsün."

"BEN ADAMLARIN ARKASINDAYIM"

"Bu iki sene yapılanlar ortada. Şampiyonluklar, çeyrek finaller, süper kupalar her şey ortada. Ben adam gibi adamın arkasındayım. Kimsenin avukatı değilim."

"AĞIRLIĞIN YOKSA BAŞKANLIK YAPMAYACAKSIN"

Onlar orada bağırıp çağırsın bunlar futboldan anlamayan adamlar. Futboldan anlayanlar takımın başına geçsin. Futbol topunu gördüğünde karakola götürecekler bir kulüp başına başkan olmasın. Bu kadar basit.Yok aramışta bulamamış da. İnsanın ağırlığı olur. Ağırlığın yoksa başkanlık yapmayacaksın.Bu adam liseli değil ki. Liseliler niye destekliyor anlamıyorum?"

YORUMLAR 2
  • Bayburt'lu Nazmi 10 yıl önce Şikayet Et
    Gs vedat inceefe. Bu kulüp geçmişteki lejyonerlerin kurmuş olduğu bir kulüp Fatih TERİM MİLLİYETÇİ bir kimliği var aradaki sürtüşme bunda diyer arkadaşlarında islami muhafazakar kimlikleri nedeni ile kovulur gibi gönderildi ama ben şuna inanıyorum ilahi adalet birgün tecelli edecek ve çirkin hesapları tersine dönecek. Ben şuna inanıyorum bu kulüp bir lobinin kulübü kimse kimseyi kandırmasın şu son adamların geldiği yere ve geliş şekline bakmanız yeterlidir.
    Cevapla
  • Bayburt'lu Nazmi 10 yıl önce Şikayet Et
    Vedat İNCEEFE Galatasaray. Yıllardır o camia'nın içindesiniz hala bazı şeyleri anlamamanız beni hayrete düşürüyor. Gerçekten güzel yorum yapmışsın size yapılanı kınıyorum fakat sözünün sonundaki lafa istinaden şunu söyleyim lise mezunu deyil yanigs lisesi neden başkan bu adamda zamanın Kemal DERVİŞ'i gibi ithl başkan vedat kardşm bunu anlamiycak ne var. Geçmişte uefa kupasında büyük payı olan futbolcların nasıl gönderldiği ve ndn gönderildiği bizi ilgilendrmeli deyilmiydi H.Şükür,H.Uysal gibi vs bunlar adam gibi adam deyilmiydiler
    Cevapla