İşte Aysal ile Terim arasındaki o mesajlar

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın, Fatih Terim ile yollarını ayırmasına neden olan telefon krizinin ayrıntıları ortaya çıktı. İkili arasındaki özel mesajlar dün dışarı sızdı ve tüm detaylar Beyaz TV'de yayınlandı.

GİRİŞ 01.10.2013 03:50 GÜNCELLEME 01.10.2013 09:25
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fatih Terim ile Başkan Ünal Aysal arasındaki bağların kopmasına neden olan telefon krizindeki perde arkası aralandı. Başkan Aysal'ın telefonla ulaşamadığı Terim'e yolladığı telefon mesajlarını dün gece Beyaz TV'de Rasim Ozan Kütahyalı açıkladı.

Teknik Direktör Fatih Terim'in Milli Takım'ın başına geçmesiyle tavana çıkan kriz sürecinde Aysal'ın Andorra maçı öncesi, "Hocam bu akşam için bol şanslar diliyoruz. Allah kolaylık versin" mesajını attığı, maç sonrası ise "Tebrikler hocam, herşey gönlünce olsun. Çok zevkli bir maç oldu. Takım uykudan uyanmış gibi idi. Devamı artık Romenlerin başına" dediği ortaya çıktı. Terim ise bu mesaja "Teşekkürler başkan. İnşallah dediğiniz gibi olur. Romanya'ya beklerim" karşılığını vermiş.

SÜPER NETİCE ELİNE SAĞLIK

Aysal, Romanya maçı öncesi de başarılar dilerken, galibiyet sonrası "Hocam süper netice. Eline sağlık. Darısı haftaya Real Madrid. Tebrikler. Seni ve ekibini gönülden kutluyorum" mesajını yollamış. Antalyaspor maçı sonrası "Hocam geçmiş olsun. Telafi ederiz, daha yolumuz uzun" diyen Aysal'a bir gün sonra "Sağol başkan. Şimdi gördüm. Teşekkürler" karşılığını veren Terim, Real Madrid maçı sonrası başkandan gelen "Hocam sana ulaşamıyorum, beni ararmısın, bir araya gelip konuşmak istiyorum. Saat 18.00 gibi orada isen Florya'ya uğrayabilirim" mesajına ise dönmemiş.

ORJİNAL YAZIŞMALAR:

4 Eylül Çarşamba-Saat 11:31:

Ünal Aysal: "Hocam aradım ulaşamadım , 60. Yaşın da sana mutlu ve huzurlu bir ikinci 60 yıl daha diliyorum. Her şey gönlünce olsun. Selam ve sevgiler."

Terim'den gözüken bir CEVAP yok..

6 Eylül Cuma-Saat 18:56 (Andorra maçı öncesi):

Ünal Aysal: "Hocam bu akşam için bol şans diliyoruz. Allah kolaylık versin."

Fatih Terim: "Teşekkürler başkanım.."

6 Eylül Cuma-Saat 22:54 (Andorra maçı sonrası):

Ünal Aysal: "Tebrikler hocam, herşey gönlünce olsun. Çok zevkli bir maç oldu. Takım uykudan uyanmış gibi idi. Devamı artık Romenlerin başına. Sevgiler"

Fatih Terim: "Teşekkürler başkan inşallah dediğiniz gibi olur, romanyaya beklerim, ssvgiler.."

10 Eylül Salı-Saat 20:59 (Romanya maçı öncesi):

Ünal Aysal: "Hocam başarılar.. Allah yardımcımız olsun.."

Terim'den gözüken bir YANIT yok..

10 Eylül Salı-Saat 23:00 (Romanya maçı sonrası):

Ünal Aysal: "Hocam Süper netice.. Eline sağlık, darısı haftaya Real Madrid.. Tebrikler, Seni ve Bütün ekibi gönülden kutluyorum.. Selam ve sevgiler.."

Terim'den gözüken bir YANIT yok..

13 Eylül Cuma-Saat 15:08 (Antalya maçı öncesi):

Ünal Aysal: "Hocam bu akşam için başarılar diliyorum.."

Terim'den gözüken bir YANIT yok..

13 Eylül Cuma-Saat 22:36 (Antalya maçı sonrası):

Ünal Aysal: "Hocam geçmiş olsun.. Telafi ederiz, daha yolumuz uzun.."

(ertesi gün, 12:36)

Fatih Terim: "Sağol başkan, iimdi gördüm teşekkürler.."

17 Eylül Salı-Saat 20:53 (Real maçı öncesi):

Ünal Aysal: "Hocam başarılar.."

Terim'den cevap yok..

19 Eylül Perşembe-Saat 11:31 (Terim'in yok dediği mesaj)

Ünal Aysal: "Hocam sana ulaşamıyorum beni ararmısın, bir araya gelip konuşmak istiyorum. Saat 18 gibi orada isen Floryaya uğrayabilirim.."

Terim'den cevap yok..

YORUMLAR 6
  • ahmet guven 10 yıl önce Şikayet Et
    buradan çıkarılacak tek şey. demekki Fatih Hoca telefon kullanma alışkanlığı olmayan birisi kırk yılda bir açıp cevap veriyor açtığı zaman da vermemezlik etmiyor öyle olsa verdiği cevaplar manalı olurdu gayet normal cevaplar ..
    Cevapla
  • aydin yavuz 10 yıl önce Şikayet Et
    aysal. kardeşim bu nasıl iş ya! uyuz sevgili gibi mesaja cevap gelmeyince trip atıyor. bırak tribi kulüpten atıyor. bu işlere ben bi anlam veremiyorum
    Cevapla
  • Cem Tekin 10 yıl önce Şikayet Et
    Teknoloji insan iliskilerini olduruyor. Hanim mesaj atiyor bana Bayramin kutlu olsun diye... cevap vermezsem kiziyor, bşz ayni evdeyiz..... Dogum gunumu mesaj atarak kutluyor. ben salonda mac izliyorum..... Ayni ofisteyiz mudur bana yazili mesaj atiyor satis rakamlarini al da yanima gel diye... . Oysa yaninda telefon var. Evde oturuyoruz, buyuk oglan bilgisayar basinda, hanim tv de dizi izliyor.. ben isten geldim yemek yedim sofa da yigilip kaldim gozler gidiyor, kucuk kiz cep telefonu ile arkadaslariyla chatlasiyor.. ... Yukaridaki haber klasik bahane haberi. Basinda gorduk, Aysal bizzat kampa gidip terimle gorustu..... Kibirli adam kisaca gezi patronlari emretti desene... Mayista donerlerse ne olacak. Mecbursun basarili olmya, olsanda taraftar onu istiyor cunki Vefali Cunki Terim demek Galatasaray demek
    Cevapla
  • ertan özer 10 yıl önce Şikayet Et
    AYSAL EN BAŞINDAN DEDİĞİM GİBİ . en iyisini yapmış reali yenmiş olsaydı bu aysalı kulübe sokmazdı.
    Cevapla
  • emr avs 10 yıl önce Şikayet Et
    Önce aysan şimdi Terimmi ?. Karalama kampanyası adına yapılıyor bu haberler önce terimi ön plana çıkartıp aysala yüklenen medya şimdi U dönüşü yapmış anlaşılan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle