Terim'in yardımcısından Ünal Aysal'a ağır tweet!

G.Saray yönetiminin görevine son verdiği Fatih Terim'in yardımcısı Şükrü Hanedar, Sosyal medya aracılığıyla Ünal Aysal'a ağır bir göndermede bulundu.

Terim'in yardımcısından Ünal Aysal'a ağır tweet!
Terim'in yardımcısından Ünal Aysal'a ağır tweet!
GİRİŞ 28.09.2013 07:37 GÜNCELLEME 28.09.2013 07:49
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

G.Saray ile yolları ayrılan tecrübeli teknik adam Fatih Terim'in yardımcısı Şükrü Hanedar, Facebook hesabında başkan Ünal Aysal'ı hedef alan bir mesaj yayınladı.

Hanedar, "Seçilmiş elemanlar daima adını tarihe altın harfler ve alın teriyle yazdırmış elemanların gölgesi altında kalmaya mahkumdur" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 8
  • Ahmet Büyük 10 yıl önce Şikayet Et
    Haşa Allah da mı hiç oluyor o zaman?. Vatan tamam..Atam onu da anladık..GS ona da tamam diyelim.ALLAH neresinde bu yazının?
    Cevapla
  • yavuz kaya 10 yıl önce Şikayet Et
    Al birini vur diğerine... Başında tc olan ve atam la söze başlayan hiçbir kişi ve sözü dikkate almıyorum, bir kere söze başlamadan muhakeme kabiliyetini kaybetmiş ve fikrini kullanamayan şartlanmış bir kişilik.. Unal aysanı seçilmiş olduğu görüşünü benimsesem ve haklı olduğunu düşünsem bile.. Fatih önce bu yardımcıdan kurtulsun..
    Cevapla
  • Cemal Cemal 10 yıl önce Şikayet Et
    ŞÜKRÜÜÜÜÜ. Şükrüüüü.Atanmış elamanlarsınız işte ancak bunu yazabilirsiniz. Zengin Kız fakir Oğlan dizisinin şükrü karakteri gibi.
    Cevapla
  • Mehmet Yusuf 10 yıl önce Şikayet Et
    .......... Ünal aysal adını 2 yıl önceye kadar galatasaraylıların %99 u bilmiyordu. Fatih Terim'i ise bilmeyen yok. Eminim ki tarih Fatih Hocayı hatırlarken Ünal aysal çoktan unutulanlar listesine girmiş olacaktır.
    Cevapla
  • Aslantepeli 10 yıl önce Şikayet Et
    24 Eylul 2013 MiLATTIR. Aslantepeli 24 Eylul 2013 bir MiLAT'TIR 27 Eylül 2013 19:56 - Toplam 1 kişi beğendi. Diyorlar ki ''Fatih hoca daha once de gonderilmisti'. Evet ama simdi durum cok farkli cunku aslinda mesele Fatih hoca meselesi de degil. Cunku Galatasaray 'Bizim uefa kupamiz var' denildikce daha ileri gidilemeyeceginin farkina varmistir. Galatasaray kendi benligi icndeki bu ''zihniyet prangalarindan'' kurtulmustur. Galatasaray kendi gelecegini sadece bir uefa kupasi ustune kuramayacagi kadar buyuk oldugunu anlamistir. Galatasaray 'onceki hizmetkarlarinin' basarilarina yeterince karsilik vermis olup, yeni basarilara dogru yelken acmistir. Galatasaray artik 'Tarihe yeni gercekler' yazmak yolundadir. Bu nedenledir ki, 24 Eylul 2013 oncekinden farklidir ve bu bir Milattir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle