Siyah inci Bruma! 3'e katladı

Galatasaray'ın Bruma transferi, Avrupa'da ses getirmeye devam ediyor. Portekiz gazetesi A Bola'nın dünkü manşetinde Porto ve Benfica'ya imalı bir mesaj vardı: Biliyorsunuz değil mi, şimdi almak isterseniz 30 milyon Euro!

Siyah inci Bruma! 3'e katladı
Siyah inci Bruma! 3'e katladı
GİRİŞ 06.09.2013 09:17 GÜNCELLEME 06.09.2013 09:17

Sporting Lizbon'un 18 yaşındaki yeteneği Bruma'yı 10 milyon Euro karşılığında renklerine bağlayan Galatasaray'ın bu hamlesi, Avrupa çapında ses getirmeye devam ediyor. Öyle ki, Portekiz'de dünün en çok konuşulan konularından biri Bruma'ydı. Hatta A Bola gazetesi, birinci sayfasını genç oyuncuya ayırıp, Benfica ve Porto'ya mesaj gönderdi: Biliyorsunuz değil mi, şimdi almak isterseniz 30 milyon Euro!

Manchester yetişemedi!

Portekizli futbolcuyu Galatasaray'a getiren menacer Marco Kırdemir de, transferin son gününde Manchester United'ın Sporting'e 18 milyon Euro'lukm teklifte bulunduğunu açıklamıştı. Bu bağlamda Sarı-Kırmızılı kulübün çok mantıklı bir yatırım yaptığı söylenebilir. Zira Bruma, daha tek bir resmi maç oynamadan fiyatını üçe katlamış durumda!

Yönetimden açıklama

Genç yetenek, dün ikinci idmanına da çıktı. Yine istekli görünen Bruma, ikili mücadelelerde de etkiliydi. Bu arada Galatasaray Yönetimi dün Bruma'nın bonservis ücretiyle ilgili bir açıklama yayınladı. Buna göre S.Lizbon'a Bruma için 10 milyon Euro'nun yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde elde edilecek başarılara göre ek ücret ödenecek. Ayrıca Bruma'nın satışından yüzde 25 pay verilecek.

(fanatik)