Galatasaray onlara emanet

A Milli Takım ile kritik bir sürece giren Fatih Terim, Florya'yı yardımcılarına emanet etti.

Galatasaray onlara emanet
Galatasaray onlara emanet
GİRİŞ 05.09.2013 09:16 GÜNCELLEME 05.09.2013 09:16

Her gün idmanların detaylı raporlarının tutulmasını isteyen İmparator, oyuncuların hem fiziksel hem de moral olarak ne durumda olduğunun her akşam kendisine telefonda detaylarıyla anlatılmasını istedi.

Milli Takım'ın başına geçen Fatih Terim, Andorra ve Romanya maçları için yoğun bir tempoya girerken Galatasaray'ı ise yardımcılarına emanet etti. Ümit Davala, Hasan Şaş ve Claudio Taffarel ile bir toplantı yapan kurt hoca, yardımcılarından kendisinin yokluğunda yapmalarını istediği şeyleri bir bir sıraladı.

Antrenman programlarını tüm detayları ile aktaran Terim ayrıca her idmanın raporlarının da oluşturulmasını talep etti. Buna göre her oyuncunun fiziksel durumunun yanı sıra idmanlardaki her hareketi mercek altına alınacak. Terim, antrenmanlarda oyuncularının her haretekini kendisine verilecek rapora yazmalarını istediği yardımcılarından ayrıca takımın moral durumu ile de ilgili değerlendirme yapmalarını istedi.

Takımda yaşanan her durumdan haberdar olmak istediğini de vurgulayan İmparator, bu raporlarla da yetinmeyecek ve her akşam telefonla yaşananları takip edecek. Davala ve Şaş'tan her gün antrenmanların ardından kendisini aramasını isteyen Terim, bu konuşmalarda da gün içinde hem Florya'da hem de antrenmanlarda yaşananların kendisine tek tek anlatılmasını istedi.

Yardımcıları ile yaptığı toplantının ardından “Takım size emanet” diyen Terim, milli maçların ardından döneceği Florya'da her zamanki gibi kendi bilgisinin dışında kalan bir durum olmaması için ipin ucunu sıkı tuttu. Her detayı bilmek istediğinin altını çizen Terim, milli maç arasında takımın hazır kalması için takım bulunamaması halinde A2 takımı ile hazırlık maçı yapılması talimatını da kurmaylarına iletti.

KAYNAK: VATAN