G.Saray transferde onunla yarışacak!

Galatasaray'da İtalya'da Burak Yılmaz için yapılan temaslar sırasında gündeme gelen Alvaro Pereira için devreye Tottenham menajeri Andre Villas-Boas'ın da girdiği belirtildi.

G.Saray transferde onunla yarışacak!
G.Saray transferde onunla yarışacak!
GİRİŞ 01.09.2013 18:20 GÜNCELLEME 01.09.2013 18:20

Tranfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da Bülent Tulun'un İtalya'da yaptığı temaslarda gündeme geldiği belirtilen Interli Alvaro Pereira ile ilgili sıcak gelişmeler var. 

İtalyan basınının önde gelen yayın organlarından Tuttosport'un haberine göre, bu sezon büyük transfer atılımı yapan Tottenham'da Menajer Andre Villas-Boas'ın Porto Teknik Direktörü olduğu dönemde de öğrencisi olan Uruguaylı oyuncunun transferi için ısrarcı olduğu belirtildi. 

"INTER 8-9 MİLYON EUROYA BIRAKACAK" 

Portekizli çalıştırıcının bu hamlesi ile, 27 yaşındaki sol kanat oyuncunun transferinde Galatasaray'a rakip olduğu ifade edilirken, 'büyük transfer yapmaktan kaçınmayan' sarı-kırmızılıların Şampiyonlar Ligi'ne de katılması ile birlikte gelen kaynakla birlikte yetenekli oyuncuyu renklerine bağlayabileceği kaydedildi. 

Öte yandan, Inter'in geçtiğimiz sezon başında 11 milyon euroya tranfer ettiği Uruguaylı'yı 8-9 milyon euroluk bir bedele serbest bırakacağı öne sürüldü.