Burak Yılmaz açıklaması kafaları karıştırdı!

Lazio Başkanı Lotito, "Burak Türkiye'nin problemi. Bugüne kadar onu hedeflediğimizi hiç söylemedim" diyerek kafaları karıştırdı

Burak Yılmaz açıklaması kafaları karıştırdı!
Burak Yılmaz açıklaması kafaları karıştırdı!
GİRİŞ 01.09.2013 09:24 GÜNCELLEME 01.09.2013 09:24

Lazio Başkanı Claudio Lotito, takımının dün Juventus ile oynadığı karşılaşmanın sonrasında yaptığı açıklamalarla kafa karıştırdı. Günlerdir İtalyan ekibinin Burak Yılmaz için Galatasarayla görüşmeleri sürdürdüğü haberlerine karşın bu haberleri yalanlayan Lotito, yıldız oyuncunun hedeflerinde olmadığını öne sürdü.

Lazio Başkanı, "Yılmaz ile ilgili hikayenin tamamı medyada dönüyor. Burak Türkiye'nin problemi. Bugüne kadar onu hedeflediğimizi hiç söylemedim. Lazio yaz mevsimi boyunca 7 tane transfer yaptı. Kulübün başkanı olarak kulüpte neler olup bittiğini söyleyebilecek tek kişi benim. Ancak taraftarlarımıza şunu da söylemeliyim ki pazartesi günü yeni bir transferi açıklayacağız" dedi.

Öte yandan karşılaşmanın ardından ise bu kez Lazio'nun teknik direktörü Vladimir Petkovic konuştu. Muhabirlerin Burak Yılmaz sorularını yanıtsız bırakmayan Petkovic, "Burak'ın çok iyi bir CV'si var ve kesinlikle harika bir oyuncu" ifadelerini kullandı.