Burak Yılmaz için çılgın teklif!

İtalya Ligi'nde gelecek sezon şampiyonluğu hedefleyen Napoli, Burak Yılmaz 'ın peşinde.

Burak Yılmaz için çılgın teklif!
Burak Yılmaz için çılgın teklif!
GİRİŞ 20.07.2013 22:49 GÜNCELLEME 21.07.2013 01:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kulüp başkanı Aurelio De Laurentiis, teknik direktör Rafa Benitez'in de isteği doğrultusunda bu sezon transfere 125.5 milyon euro ayıracağını açıkladı.

Uruguaylı golcüsü Edson Cavani'yi de 64 milyon euroya Paris Saint Germain'e satan mavi-beyazlılar, forvet hattını Galatasaray 'ın süper golcüsü Burak Yılmaz ile güçlendirmek istiyor.

İtalyan ekibi, listesinin ilk sırasında yer alan Real Madrid'li Gonzalo Higuain'den 40 milyon euroluk bonservis bedeli, ayrıca oyuncunun da Chelsea'ye gitmek istemesi nedeniyle vazgeçti. Arjantinli golcünün gündemden düşmesiyle Burak Yılmaz listede ilk sıraya yükseldi. Bunun için hemen girişimlere başlanacağı da dile getiriliyor.

BURAK YILMAZ İÇİN 25 MİLYON EURO SINIR

Napoli, Burak için Galatasaray'a 20 milyon euro önerecek. Bu rakamı 25 milyon euroya kadar çıkarması beklenen Napoli, Burak'ın ardından bir golcü daha alacak.

Burak'ın gitmesi durumunda Napoli'de birlikte oynayacağı muhtemel isimler arasında Manchester City'den Edin Dzeko, İnternacional'den Damiao bulunuyor. İtalyan spor gazetesi Corriere dello Sport da sayısında Burak Yılmaz hamlesini doğruladı.

NAPOLİ BAŞKANI HAFTAYA İSTANBUL'DA

Gazete Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'in Burak transferini bizzat yürüteceğini ve önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek Galatasaray yöneticileriyle masaya oturacağını kaydetti.

YORUMLAR 4
  • Hükmü Yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    abartmayalım.... lütfen, abartmayalım,kendimizi bu kadar küçük görmeyelim.25 milyon bu piyasada paramı.burak avrupada herhangi bir kulüpte olsaydı aynı performansla 50 milyon verirlerdi.biz 25 milyona çılgın teklif diyoruz,kompleksimizi açığa vuruyoruz.adam yermi bunu.resmen çırak kalıyoruz avrupalıların yanında...
    Cevapla
  • Mustafa Şahin 10 yıl önce Şikayet Et
    burak bu işleri. GS ye gelen bu teklif gerçek ise hiç durmasın. 25 m iyi para.
    Cevapla
  • ümit durgun 10 yıl önce Şikayet Et
    lütfen arşivleyin. Bu yazımı lütfen arşivleyin ve sezon başladığında gündeme getirin. Bu çılgın tekliflerin hepsi fasa fisodur. Türkiye'den hiçbir Türk futbolcu için bu kadar para ödenip de transfer edilmeyecektir. Gol makinesi denilen oyuncularda Türkiye liginde top koşturmaya devam edecektir.
    Cevapla
  • zafer şahin 10 yıl önce Şikayet Et
    Çok da fazla değil!. Higuain için 40 milyon euro verenler Burak için 25 den fazla vermiyorlarsa hiç gerek yok başka kapıya denmeli. Zira iki futbolcunun bölgesindeki verimliliği ortadayken fark bu kadar olmamalı. 30 milyon demiş olsalar belki... Kalan 10 milyon fark da zihniyet, disiplin, dil, bölgesel kültür uyumu v.s. farkı denilebilir.
    Cevapla