Umut Bulut için büyük kapışma!

Bonservisi Fransız temsilcisi Toulouse'da bulunan Umut Bulut, dört büyükler tarafından adeta paylaşılamıyor.

Umut Bulut için büyük kapışma!
Umut Bulut için büyük kapışma!
GİRİŞ 03.06.2013 11:48 GÜNCELLEME 03.06.2013 11:48

Bonservisi Fransız temsilcisi Toulouse'da bulunan Umut Bulut, dört büyükler tarafından adeta paylaşılamıyor. Geçen sezon başında Galatasaray'ın Toulouse'dan satın alma opsiyonu ile kiraladığı Umut için Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş ve Trabzonspor da resmen devreye girdi.

Galatasaray'ın 3 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmadığı ve Fransız temsilcisi ile pazarlık masasına oturduğu Umut için Fatih Terim'in 'kesin alın' talimatı pazarlık şartlarını zorlaştırıyor.

Toulouse'un 3 milyon euroluk bonservis bedelinden bir indirim yapmadığı Umut Bulut için 2 milyon 250 bin euro teklif eden Galatasaray, bu teklifini maksimum 2.5 milyon euroya çekebileceğini iletti.

KİRALAMA TEKLİFİ DE GERİ ÇEVRİLDİ

Galatasaray'ın alternatif olarak sunduğu bir yıllık kiralama teklifini de geri çeviren ve Umut Bulut'u bonservisi ile birlikte elden çıkartmak isteyen Fransız temsilcisi, milli futbolcu için başka tekliflerin de olduğunu gündeme getirerek transfer pazarını kızıştırmaya başladı.

Galatasaray'ın yanı sıra Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan da teklifler alan Toulouse şu anda 'tok satıcıyı' oynuyor. Gelen tekliflerden dolayı Umut Bulut'u 3 milyon eurodan aşağı bir rakama satmak istemeyen Fransız temsilcisi, öncelikli olarak Trabzonspor'un teklifini değerlendirmeye aldı.

UMUT BULUT'UN GÖNLÜ GALATASARAY'DA

Trabzonspor'un yanı sıra Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da menajerler aracılığıyla ilettiği teklifini değerlendiren Toulouse, bu hafta için Umut Bulut'un menajerleri Ali Egesel ve Ogan Tarhan ile bir görüşme yapacak.

Fatih Terim'in de ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği Umut Bulut'un da gönlünün sarı-kırmızılı kulüpte olması Galatasaray'ın elini güçlendiriyor.

Geçen sezon yıllık 1 milyon 250 bin euro ve maç başına da garanti 10 bin euro alan Umut Bulut'u aynı ücretler üzerinden ikna eden Galatasaray'ın transfer sürecinde rakiplerine oranla bir adım önde olduğu kulislerde konuşulmaya başlandı.