G.Saray, Nani ve Gervinho'yu listeye aldı

G.Saray sağ kanat için 2 dünya yıldızını listesine aldı. Aynı anda Nani ve Gervinho'nun kulübü ve menajeriyle görüşmeler yapan sarı-kırmızılı ekip, kısa süre içinde transferi bitirmeyi hedefliyor

G.Saray, Nani ve Gervinho'yu listeye aldı
G.Saray, Nani ve Gervinho'yu listeye aldı
GİRİŞ 26.05.2013 11:45 GÜNCELLEME 26.05.2013 11:45

Fatih Terim'in kanatlara takviye istemesinin ardından Galatasaray, Manchester United'dan Nani ve Arsenal'den Gervinho'yu gündemine aldı. Lille'den Aurelien Chedjou'yu transfer ederek defansı güçlendiren sarı-kırmızılılar, bu iki oyuncudan birisini alarak sezon boyunca aksayan sağ kanada çare bulmayı hedefliyor. Yine dünyaca ses getirecek bir ismi renklerine katarak hem rakiplerine gözdağı vermek, hem de gücüne güç katmak isteyen Cimbom, Nani ve Gervinho için temaslarını aralıksız sürdürüyor. Galatasaray yönetiminin Manchester United'a Nani, Arsenal'e de Gervinho için 7'şer milyon euro teklif ettiği ve pazarlıkların sürdüğü kaydedildi. Cimbom adına menajer Ceylan Çalışkan'ın görüşmeleri yürüttüğü öğrenildi. Bu arada sarı-kırmızılıların el attığı bütün futbolculara talip olan Fenerbahçe yönetiminin Gervinho için nabız yokladığı, ancak daha sonra Arsenal kulübünün sarı-lacivertli hiçbir yöneticiye ulaşamadığı, bundan dolayı Galatasaraylı idarecilere pazarlık çağrısında bulundukları ileri sürüldü.

ARADAN ÇEKİLDİ

2007-08 sezonunda Sporting'ten Manchester United'a transfer olan Nani, 6 sezonda Premier League'de 133 maça çıktı ve 26 gol kaydetti. İngiliz takımı ile müthiş bir kariyer yapan Portekizli futbolcu için bir ara Juventus da devreye girmiş, ancak maliyeti nedeniyle İtalyanlar geri adım atmıştı.

GİZLİ GOLCÜ

Sol kanat ve forvet olarak da oynayabilen 25 yaşındaki Gervinho, Arsenal'e iki sezon önce Lille'den transfer oldu. Geçen sezon ligde 18, Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta forma bulabilen 7 gol attı, 5 de asist yaptı. Fildişi Sahilli yıldızın İngiliz ekibiyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

(Fotomaç)