Şampiyon kupasına kavuşuyor!

Süper Lig'de 2012-2013 sezonunu şampiyon olarak tamamlamayı garantileyen Galatasaray, Trabzonspor ile yarın yapacağı son hafta maçında kupasına kavuşacak.

Şampiyon kupasına kavuşuyor!
Şampiyon kupasına kavuşuyor!
GİRİŞ 17.05.2013 12:17 GÜNCELLEME 17.05.2013 12:17

Ligin 32. haftasında Sivsaspor karşısında aldığı 4-2'lik galibiyetle 19. şampiyonluğuna ulaşan sarı-kırmızılı takım, Trabzonspor ile sahasında yapacağı maçın ardından düzenlenecek törenle kupasını alacak.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki bombalı saldırılar ve Fenerbahçe maçının ardından Burak Yıldırım isimli taraftarın öldürülmesi nedeniyle karşılaşma sonunda şampiyonluk kutlamaları yapılmayacak.

Galatasaray'da kırmızı kart cezalısı Sabri Sarıoğlu, karşılaşmada forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Wesley Sneijder'in durumu ise akşam yapılacak antrenmanın ardından netlik kazanacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim cezası nedeniyle bordo-mavili ekip karşısında da takımının başında bulunamayacak. Ligin 28. haftasındaki Mersin İdmanyurdu maçının ardından aldığı 9 maçlık cezanın 6'ncısını Trabzonspor karşısında çekecek olan tecrübeli teknik direktör, müsabakayı tribünden takip edecek.

Türk Telekom Arena'da saat 19.05'te başlayacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

KAYNAK: AA