Fatih Terim'den Muslera hamlesi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Türk Telekom Arena'da Trabzonspor ile oynayacakları sezonun son maçında Fernando Muslera yerine genç kaleci Eray İşcan'a forma vermesi bekleniyor.

Fatih Terim'den Muslera hamlesi
Fatih Terim'den Muslera hamlesi
GİRİŞ 16.05.2013 14:21 GÜNCELLEME 16.05.2013 15:27

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Trabzonspor maçında kadroda revizyona gitmeye hazırlanıyor. Trabzonspor karşısında bu sezon daha az forma şansı bulan isimlere şans vermeyi düşünen Terim, en büyük hamleyi kalede yapacak.

Sivasspor maçının son bölümünde Fernando Muslera'yı saha kenarına alarak oyuna genç kaleci Eray İşcan'ı sokan Terim, Eray'a bu kez Trabzonspor karşısında ilk 11'de görev vermeyi düşünüyor.

Savunma ve orta alanda da büyük değişiklikler yapması beklenen Terim'in sadece Selçuk İnan ve Burak Yılmaz ikilisinden vazgeçmeyeceği bildirildi. Geçen sezon Trabzonspor'la 33 gol atarak ''Gol Krallığı'' yaşayan Burak Yılmaz, bu sezon da ligin en çok atan oyuncusu olması halinde bunu üst üste ikinci kez başaracak.

Burak Yılmaz, mutlu sona ulaşması durumunda Tanju Çolak'tan sonra iki farklı takımda ''Gol Krallığı'' yaşayan ikinci futbolcu olarak da tarihe geçecek.

Lig tarihinde, 39 golle en fazla golle ''Gol Kralı'' olan Tanju Çolak, 5 kez ulaştığı bu unvanı, Samsunspor (2), Galatasaray (2) ve Fenerbahçe formalarıyla elde etmişti.