Davala'dan Emre'ye: Dışarıda yakalamayayım!

Galatasaray yardımcı antrenörlerinden Ümit Davala'nın Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'na derbinin ardından tepki gösterdiği iddia edildi.

Davala'dan Emre'ye: Dışarıda yakalamayayım!
Davala'dan Emre'ye: Dışarıda yakalamayayım!
GİRİŞ 14.05.2013 09:07 GÜNCELLEME 14.05.2013 09:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

G.Saray'dan yetişen milli oyuncu daha sonra F.Bahçe'nin yolunu tutarken bu kararıyla ilk günden itibaren yetiştiği camianın tepkisini çekmişti.

Ancak bu kez antrenörler Ümit Davala ve Hasan Şaş'a söylediği iddia edilen sözler yenilir yutulur cinsten değil.

Maçın ilk yarısında bir pozisyonun ardından G.Saray yedek kulübesinin önüne kadar gelen Emre'nin iki eski takım arkadaşına çok ağır sinkaflı küfürler ettiği iddia edildi.

İlk 45 dakikanın ardından ise takımla beraber soyunma odasına inen antrenör Ümit Davala, koridorlarda Emre avına çıkarken "İkimize de küfür etti. Onu dışarda bir yakalarsam neler yapacağımı tahmin edemezsiniz. Bana dışarda böyle lafları söyleyemez" diyerek tepkisini yanındakilerle paylaştı.

(vatan)

YORUMLAR 4
  • kuzey 10 yıl önce Şikayet Et
    emresi ümit i hasan şaşı fatih terimi.volkanı.. bunlardan sayamayacağınız kadar cok,ekranda tv yorumcuları.sahada futbolcular.kenarda ağır para babaları yöneticıler.taraftara şirin gözükmek isteyen siyasiler,ekranlara cıkar ağza alnmıycak sözler yapılmaması gereken davranışlar yaparsanız taraftar neler yapmaz.eğitim seviyesi düşük bır milletiz,hayat futboldan ibaret değil biri bırısını bıcaklayarak öldürüyor.polıs silahını cekip cok rahat ateş edebılıyor bırsıne denk gelse o mermi kım verıcek hesabını .istanbul gaz festivali var zaten mayıs aynıda.yazık cok yazık inşallah bunları dunya izliyordur da olimpiyatları bize vermezler rezillik önce kendi içimizde barışık olalım sonra bırseylere aday olalım siyasi olarak karar alabılecek bır hukumet göremıyorum avrupaya 5 yıl göndermiyceksın bu takımları bak neler oluyor
    Cevapla
  • gercek Turk 10 yıl önce Şikayet Et
    Bir insan öldü..... Aziz Yıldırım, Meireles, Emre, Volkan ve Caner diğer tarfta ise Fatih Terim, Melo, Sabri ve Hasan Şaş (Ümit davala efendi adamdır onu yazmıyorum. bunların dışında tutyorum.). Bakın arkdaşlar ben bir fenerbahçeliyim, bu adamlar fenerbahçe ve Galatsarayda kaldığı müddetçe Türk futbolunda cinayetler bitmez. Ya da Devlet bu şahıslara oy kaybı korkusuna kapılmadan önlem alacak, Yeter artık
    Cevapla
  • alperfatih sılam 10 yıl önce Şikayet Et
    ümit yakışır. terim ne ki başkan neki taraftarı neki tercümanı bile bozuk olan takımda sen de busun tebrikler dövdünüz olmadı sövdünüz olmadı birde öldürdünüz sende gereğini yap hasan cluio yu dövdüyü GS ye gol atma diye sende emreye yap
    Cevapla
  • faruk kahyaoğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    ne bekleniyorki. yemek yiyip kas geliştiren, pahalı elbiseler giyip spor arabalara binen ergenlerden. arpa ekmişsin buğday bekleniyor, emreyi ve kankası volkan gibileri bu hale getiren her terbiyesizliklerinin alkışlanması, insan içine çıkamayacak olanların önü kesilip fotoğraf alınırsa bu bize müstehak. nokta.
    Cevapla