Galatasaray'a iki çilek daha geliyor!

G.Saray Dergisi pazarlama departmanı taraftarları arıyor, "Abone olun, 2 çok önemli yıldızla anlaşmak üzereyiz" diye bilgi veriyor.

Galatasaray'a iki çilek daha geliyor!
Galatasaray'a iki çilek daha geliyor!
GİRİŞ 05.05.2013 12:30 GÜNCELLEME 05.05.2013 12:30

Galatasaray Dergisi, Sarı-Kırmızılı yönetimin iki tane çilekle anlaşmak üzere olduğunu deşifre etti. Galatasaray Dergisi'nin pazarlama departmanı, kombine ya da dergiye abonelik gibi nedenlerle kulüpte telefon numarası bulunan taraftarları tek tek arayıp çok önemli bir bilgiyi paylaşıyor.

ALO ÇİLEK HATTI

Taraftarlarsa Sarı-Kırmızılı yöneticilerin gelecek sezon için iki tane çok önemli futbolcu ile anlaşmak üzere olduğu söyleniyor. İki yeni çilek için taraftarlardan da "Dergiye üye olun, katkıda bulunun, iki tane çok önemli yıldızla anlaşmak üzereyiz" diyerek destek isteniyor. Cim Bom'un çilek listesinde kim var?

BİTEBİLİR

SARI-Kırmızılı yöneticiler aralarında Bayern Münih'ten Robben ve Real Madrid'den Arjantinli golcü Gonzalo Higuain'in de bulunduğu 12 kişilik bir liste üzerinde çalışıyor. Sezon biter bitmez öncelikle sol bek ve stopere transfer yapılacak. Ardından santrfor, orta saha ve forvet için taarruz başlayacak.

(akşam)