Fatih Terim: Her şeyi deneyeceğiz

Yarın akşam oynanacak Galatasaray-Real Madrid çeyrek final rövanş maçı öncesi, Teknik Direktör Fatih Terim ve Selçuk İnan basın toplantısı düzenledi.

Fatih Terim: Her şeyi deneyeceğiz
Fatih Terim: Her şeyi deneyeceğiz
GİRİŞ 08.04.2013 21:04 GÜNCELLEME 08.04.2013 23:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yarın akşam oynanacak Galatasaray-Real Madrid maçı öncesi Teknik Direktör Fatih Terim ve Selçuk İnan basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Galatasaray, Real Madrid karşısında her şeyi deneyecektir" dedi.

Galatasaray Teknik direktörü Fatih Terim'in Real Madrid maçı öncesinde yaptığı açıklama şu şekilde:

"Hayat böyle bir şey futbol da böyle. Son saniye bazen atıyorsunuz bazen yiyorsunuz. Burak'ın pozisyonunda dakika 78'di. Daha çok süre vardı. Belki başka goller de atabilirdik. Penaltı olması gerekirdi. O gol olsa belki çok daha ümitli olacaktık. Ümit ederim yarın bunlar iki takım için de olmaz.

İşin enteresan tarafı penaltıdan vazgeçtik, Burak'ı kaybettik. Yarın yok. Belki de Ronaldo'ya yetişecekti. Kendi sahamızda atmasına alışkın olduğumuz en önemli silahımızı kaybettik. Burak'a bugün izin verdim. Yarın sabah özel idman yapacak. Sezon başından beri hiç izin vermemiştim. Bunu hak etti. Scott Piri ile çalışacak.

"Real Madrid'le oynamak için önce buralara gelmek gerekir"

Galatasaray Avrıupa'da çeşitli başarılar kazanmış, gözünü Avrupa'ya dikmiş, oraya açılan bir pencere. Real Madrid dünyanın en önemli takımlarından bir tanesi. Buna rağmen oynadık, yarın da oynamak istiyoruz. Sonuç ne olur, artık bundan sonra çok önemli değil. Ama Galatasaray'ın Avrupa'da ısrarı ve düşüncesi hiç değişmez. Yüksekte bir şey varsa Galatasaray oraya ulaşmaya çalışacaktır. Bizli de bizsiz de. Real Madrid'le oynamak için önce buralara gelmek gerekir.

Futbol takımımızda emeği geçen tüm arakadaşlara teşekkür ediyorum. Doğru yöne doğru gidiyoruz. Daha iyisini nasıl yapacağız diye uğraşacağız. Daha herhangi bir şey bitmedi. Galibiyet için oynayacağız. Olabilecek her türlü konuya hazırlıklıyız. Birinci misyonumuz Avrupa'da başarılı olmaktır.

"Her şeye hazırlıklıyız"

Futbolda her şey var ama Real Madrid'le oynadığınız zaman bunlar kolay değil. Her şeyi gördük her şeyi yaşadık. Çok zor mucize başarmak. Ama Galatasaray her şeyi deneyecek. İnşallah her şeyi denediğimiz gecelerden biri olur. Oyuncularımın kazanma isteklerinden eminim. Bundan sonra ne olur bilinmez. Her şeye hazırlıklıyız.

Maçın daha 30. dakikasında 10 kişi kalmış bir ekibin müthiş mücadelesini izledik. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Aslan gibi mücadele ettiler. Burada yıpranmış vaziyettelerdi. Ama şu gün itibariyle gerek fizik ve hem de psikoljik olarak hazırolacaklardır. Mourinho'nun "2-1 kaybedersek üzülürüm" demesi normaldir. Mağlubiyeti kabullenmeyen bir insanın vereceği bir cevaptır. Arkadaşımdan da böyle bir cevap beklerdim. Çok hoşuma gitti.

Elmander hazır olduğu her zaman kadromuzda olan bir oyuncu. Herhangi bir ihtiyaç anında Elmander rahatlıkla oynar. Galatasaray bir çok oyuncusuyla atağı düşünüyor. Birinci maç oyuncularımıza tecrübe getirdi.Oynamak başka bir şey. Onun analizini de bu akşam yapacaklardır. "

Selçuk İnan: Elimizden geleni yapacağız

Selçuk İnan'ın açıklamaları ise şu şekilde:

"Yarınki maçın Galatasaray adına ne kadar önemli olduğunu söylemek istiyorum. Buraya geldiğimzde takım kötü durumdaydı. Şimdi ise Avrupa'nın en iyi sekiz takımı arasındayız. Bununla gurur duyuyoruz. Yarın maçın tadını çıkaracağız, keyif alacağız. 3-0 tabii ki kötü ama bu gururla elimizden geleni yapıp çok zor da olsa Real Madrid'i elemeye çalışacağız."

YORUMLAR 1
  • Hükmü Yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    ümit.... inanıyorum ki eğer ilk yarıyı 1-0 önde kaparsak ikinci yarıda 3-0 olur ve imkansızı başarabiliriz...
    Cevapla