Galatasaray'dan kombine rekoru

Spor Toto Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde başarıdan başarıya koşan Galatasaray'ın bu sezon kaç adet sezonluk bilet sattığı net olarak açıklandı..

Galatasaray'dan kombine rekoru
Galatasaray'dan kombine rekoru
GİRİŞ 29.03.2013 22:39 GÜNCELLEME 30.03.2013 13:01

Galatasaray'da bu sezon satılan toplam kombine bilet sayısı 47 bin 200. Bu rakam aynı zamanda Süper Lig tarihinde bir kulübün ulaştığı en büyük rakam olarak tarihe geçti.

DEVLER LİGİ'NDEN 100 MİLYON DOLAR

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk CNBC-e'de Finans Cafeprogramında Melda Yücel Kocaalp'in sorularını yanıtladı. Öztürk, Galatasaray kulübünün bugüne kadar Şampiyonlar Ligi'nden kulüp olarak 100 milyon dolar gelir ettiğini elde etmiş olabileceklerini ifade etti.

Öztürk, "Burada konuşurken dikkat etmemiz lazım. Kulüp adına konsolide bazda yapılan hesaplarla bu yılki Şampiyonlar Ligi gelirlerini hesaba katın ama yanında getirdiği sinerjisinin, reklam 100 milyon TL'yi geçtiğini söyleyebilirim. Ancak burada kulüpten bahsediyorum, halka açık şirketten bahsetmiyorum" dedi.

Öztürk, Nisan'da oynanacak Real-Madrid-Galatasaray maçı için 'felaket' bir talep olduğunu söyledi. Kombineler ve diğer biletlerin haricinde şu anda sadece 5 bin bilet kapasitesinin kaldığını ifade eden Öztürk, bundan sonra yeni bir bilet sistemi geliştireceklerini ifade etti.

Öztürk, "Profesyonel arkadaşlarımızla yapılan çalışmalar sonrasında, bu maça talep varsa Türkiye liginde de şampiyon olmamız lazım. Bundan sonraki sahamızdaki beş maç için kombine biletler yapacağız. Real Madrid'den sonra yılsonuna kadar dolu sahada oyanayacağız. Yeni kombine sistemiyle kulübe 8-10 milyon TL gelir getireceğiz" dedi.