Fani Aysal: Real'e Arena'da fark atarız

'Real Madrid'e deplasmanda 1-0 kaybederiz ama evimiz TT Arena'da fark atarız. Evet, Beşiktaş'a sempatim var ama ben fanatik bir Galatasaray taraftarıyım'

Fani Aysal: Real'e Arena'da fark atarız
Fani Aysal: Real'e Arena'da fark atarız
GİRİŞ 22.03.2013 08:54 GÜNCELLEME 22.03.2013 08:54

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın eşi Fani Hanım, sarı-kırmızılı takımın futbolcularının eşleriyle bir araya geldiği öğle yemeği öncesinde özel açıklamalarda bulundu. Fani Aysal'a, eşi Ünal Aysal'ın "Ritz'in 22. katında yaşıyoruz. Eşim Beşiktaş maçlarını buradan seyrederken seyircinin çoşkusuna tanık olup sempati duymaya başlamış" sözlerini hatırlattık. Fani Aysal, "Beşiktaşlı mısınız?" sorusuna gülerek "Eşim kısmen doğru söylemiş. Ama ben fanatik bir Galatasaray taraftarıyım. Beşiktaş'a sadece sempatim var" yanıtını verdi. Fenerbahçe derbisi ve Schalke 04 ile oynanan rövanş maçlarının sonuçlarını bilen Fani Aysal'dan Real Madrid ile oynanacak iki maç için bir tahminde bulunmasını istedik. Fani Aysal'ın tahmini "Real Madrid'e deplasmanda 1-0 mağlup oluruz ama evimiz TT Arena'da fark atarız" oldu.

"Bu takım sizin eseriniz"

Fani Aysal, takım içindeki aile havasını eşler arasında oluşturmak amacıyla düzenlediği davette kısa da bir konuşma yaptığı ve "Galatasaray'ın aldığı her galibiyette sizlerin de payı var. Biliyorsunuz her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır. Bu takım da sizin eseriniz" dedi. Terim çok başarılı Terim hakkındaki düşüncelerini sorduğumuz Fani Aysal, "Çok iyi bir teknik direktör. İşinde bir numara" dedi.

Galatasaray'ın CEO'su Lutfi Arıboğan'ın eşi Prof. Deniz Ülke Arıboğan da gelenler arasındaydı. Galatasaray kaptanı Tomas Ujfalusi'nin kız arkadaşı Lauren de davete gelenlerdendi. Aydın Yılmaz'ın eşi Ekin Yılmaz da İstinye Park, Armani Cafe'deki devete katıldı. Fatih Terim'in eşi Fulya Terim, Fani Aysal'ın ev sahipliğini yaptığı yemeğe kızı Buse ile geldi. Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu da yemeğe katıldı. Hakan Balta'nın eşi Derya Balta, davete Semih Kaya'nın kız arkadaşı İdil Hanım ile geldi.

(sabah)