Elmander'e mesaj: Ona ihtiyacımız var

Sarı-kırmızılılardaki geleceği düşündürücü olan Johan Elmander'e vatandaşı Andreas Isaksson kucak açtı.

Elmander'e mesaj: Ona ihtiyacımız var
Elmander'e mesaj: Ona ihtiyacımız var
GİRİŞ 21.03.2013 13:13 GÜNCELLEME 21.03.2013 13:13

Galatasaray'da düzelmeyen sakatlığından dolayı uzun süredir sahalardan uzak kalan, Didier Drogba transferi ile de forvet mevkisindeki bolluk sebebiyle sarı-kırmızılılardaki geleceği düşündürücü olan Johan Elmander'e vatandaşı Andreas Isaksson kucak açtı.

İsveç basınına demeç veren Kasımpaşa'nın deneyimli kalecisi Andreas Isaksson, kulübü Kasımpaşa'nın Johan Elmander ile ilgilendiği yolundaki habere olumlu yaklaştığını ve onun Kasımpaşa'ya gelmesinden mutluluk duyacağını dile getirdi.

Elmander'in iyi bir futbolcu olduğunu dile getiren milli eldiven, ''Ona ihtiyacımız var. Türkiye'de kulübümüzün onunla ilgilendiği yönünde bir haber okudum. Bu doğruysa güzel olur'' ifadelerini kullandı.

''ELMANDER'İ HERKES İSTER''

Elmander'e ihtiyaçları olduğunu dile getiren Isaksson, ''O harika bir futbulcu ve onun gibi birini herkes takımda görmek ister'' diye konuştu. Devre arasından sonra takım oalrak çıkışa geçtiklerini belirten milli kaleci, çok iyi sonuçlar aldıklarını dile getirdi.

Johan Elmander sakatlığından dolayı İsveç'in cuma günü İrlanda ve salı günü Slovakya ile oynayacağı maçlarda forma giyemeyecek.