Quaresma'dan iddialı açıklama!

Yeni takımı Al Ahli ile kupa maçında gol atan ve turu getiren isim olan Ricardo Quaresma, Al Ittihad gazetesine iddialı açıklamalar yaptı.

Quaresma'dan iddialı açıklama!
Quaresma'dan iddialı açıklama!
GİRİŞ 14.02.2013 12:20 GÜNCELLEME 14.02.2013 12:20

Oynadığı futbol ile Arap basınının övgüsünü toplayan Quaresma, ''Bu daha başlangıç, devamı gelecek'' derken tribünlerdeki seyirci sayısından ise şikayet etti, ''Taraftarımız bizi desteklemeli'' diye konuştu.

Yeni takımı Al Ahli ile kupa maçında gol atan ve turu getiren isim olan Ricardo Quaresma, Al Ittihad gazetesine iddialı açıklamalar yaptı. Sergilediği performans Araplar tarafından övgüyle karşılanan eski Beşiktaşlı futbolcu, ''Gollerimin devamı gelecek. Bu daha başlangıç'' dedi.

Dubai'de gördüğü en önemli eksikliğin ise seyirci azlığı olduğunu ifade eden Portekizli futbolcu, Al Ahli taraftarlarına çağrıda bulunarak, ''Tüm seyircimizin maçlara gelmesi ve tribünleri doldurması gerekiyor. Bize verecekleri destekle hedeflerimize ulaşmamız kolaylaşacaktır'' diye konuştu.

Quaresma şöyle devam etti: ''Ben bu takıma tamamen kendi isteğimle geldim. Gelişimin ilk amacı para olmadı. Buraya oynamak için geldim. Takım olarak şampiyonluğu hedefliyoruz. Burada forvet veya kanat olarak oynayabilirim. Benim için sorun yok. Eski takımlarımda farklı bölgelerde oynamıştım. O yüzden ne görev verilirse onu yapmaya çalışırım. Daha iyi olacağım ve takım da daha iyi bir hale gelecek. Ancak taraftarın da bize inanması gerekiyor. Tribün desteği olmadan istenilen başarıyı yakalayamayız.''

KAYNAK: SKORER