Olaylı maç: 9 kırmızı, 2 yaralı

Bölgesel Amatör Lig 6.Grubu'nda mücadele eden Tosya Belediyespor ile İskilip Belediyespor arasında Tosya'da oynanan maçta olaylar çıktı.

Olaylı maç:  9 kırmızı, 2 yaralı
Olaylı maç: 9 kırmızı, 2 yaralı
GİRİŞ 30.12.2012 22:08 GÜNCELLEME 31.12.2012 07:07

Bölgesel Amatör Lig 6.Grubu'nda mücadele eden Tosya Belediyespor ile İskilip Belediyespor arasında Tosya'da oynanan maçta olaylar çıktı. Karşılaşmanan uzatma dakikalarında oyuncuların birbirlerine tekme tokat girmesi sonucu hakem tarafından 9 oyuncu kırmızı kartla cezalandırılırken; kavgada yaralanan 2 İskilip Belediyespor oyuncu ise Tosya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Normal süresi 1-1 tamamlanan maçta Kerim Aykut Gümüş maçın sonuna 5 dakika ekledi. Uzatmalarda üçüncü dakikaya gelindiğinde İskilip Belediyespor'un taraftarının sahaya girmesiyle başlayan gerginlik, rakip oyuncuların birbirleri ile yumruklaşmasıyla devam etti. Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kavgayı kontrol altına almasından sonra Hakem Kerim Aykut Gümüş tarafından kavgaya karışan oyunculara kırmızı kart gösterildi. Kavga sonrasında Tosya Belediyespor'dan Fatih, Uğur, Murat, Selami ve Mustafa Usta olmak üzere 5 oyuncu, İskilip Belediyespor'dan da Turgay, Ümit, Osman Baran ve Ahmet olmak 4 oyuncu, toplamda 9 oyuncu kırmızı kartla cezalandırılırken; yaralanan İskilip Belediyespor'dan 2 oyuncu sağlık ekipleri tarafından Tosya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.