Kocaelispor'da 3 yönetici istifa etti

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Kocaelispor'da, 3 yönetici istifa etti.

Kocaelispor'da 3 yönetici istifa etti
Kocaelispor'da 3 yönetici istifa etti
GİRİŞ 29.12.2012 13:38 GÜNCELLEME 29.12.2012 13:38

Kocaelispor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Abdülkadir Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulübün yönetim kurulu üyelerinden Şener Çalık, Zekai Akkaya ve İsmail Alioğlu'nun istifa dilekçelerinin kendilerine noter aracılığıyla ulaştığını söyledi.

Yönetim kurulu toplantısında söz konusu istifaların görüşüleceğini ifade eden Yılmaz, genel kurul sonrasında 17 kişilik bir yönetim kurulu listesi hazırlandığını, kendilerinin bu 17 kişiyle çalışmalara devam etmeyi istediklerini bildirdi.

Yılmaz, alınan istifa kararlarıyla bu isteklerinin gerçekleşmediğini anlatarak, ''Biz bütün olarak hareket etmeyi isterdik. Arkadaşların bir kısmı bir takım şeyleri bahane ederek ayrılmayı istemişler. İstifaları 'kayıp' olarak nitelendirmek lazım ama biz hedeflerimizden vazgeçmiş değiliz'' dedi.

Takımın zor günlerinde bu tür durumların olmasının kendilerini üzdüğünü dile getiren Yılmaz, ''Bu kişiler istifa etmeseydi genel kurul yapmayı düşünüyorduk ama bu istifalar nedeniyle şu an bunu düşünmüyoruz. Bu şekilde devam edeceğiz. Bizim ihtiyacımız olan 9 kişilik salt çoğunluk, o da şu an fazlasıyla var. Belki yedeklerden bir kişiyi alabiliriz'' şeklinde konuştu.

AA