Meireles'e Torres ve Boas'tan destek

Galatasaray derbisinde kırmızı kart gördükten sonra hakeme yaptığı hareket nedeniyle tartışılan Raul Meireles'e Ada'dan tam destek geldi.

Meireles'e Torres ve Boas'tan destek
Meireles'e Torres ve Boas'tan destek
GİRİŞ 20.12.2012 11:27 GÜNCELLEME 20.12.2012 11:27

Galatasaray derbisinde kırmızı kart görmesinin ardından hakeme gay işareti yaptığı ileri sürülen ancak FB TV'de böyle bir hareketi asla yapmayacağını söyleyen Raul Meireles'e İngiltere'den destek geldi.

Yıldız futbolcunun Chelsea'den eski hocası Andre Villas Boas ve eski takım arkadaşı Fernando Torres, Meireles'e sahip çıktı.

Olayı internetten takip ettiğini ifade eden Villas Boas, ''Raul'un bir hakeme, bir oyuncuya ya da herhangi bir insana gay işareti yapması olası değil. Raul'un hem futbolculuğunu hem kişiliğini biliyorum ve böyle bir olayda isminin geçmesi çok garip. Raul'un Fenerbahçe için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu ve şampiyonluk için oynayan bir takımda mücadele ettiğini biliyorum.''

'Raul lehine tüm paramı basarım'

Torres ise şöyle konuştu: ''Raul'un kırmızı kartla oyundan atılması çok şaşırtıcı. Görüntüleri internette gördüm. Ne hakeme tükürdüğüne ne de seksist bir davranışta bulunduğuna inanıyorum. Yere bile nadiren tükürürdü. Raul'un hakemin suratına tükürdüğünü hayal bile edemiyorum. İsminin bu tarz olaylarla anılması hiç adil değil. Raul lehine tüm paramı ortaya koymam gerekse bütün paramı ortaya koyardım.''