Suat Kılıç'tan Cristiano Ronalda'ya teşşekkür

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, yapımı planlanan 24 yeni stat ve 405 spor tesisinin tanıtımını yaparken, Portekizli dünya starı Cristiano Ronaldo'ya teşkkür etmeyi unutmadı.

Suat Kılıç'tan Cristiano Ronalda'ya teşşekkür
Suat Kılıç'tan Cristiano Ronalda'ya teşşekkür
GİRİŞ 23.11.2012 14:48 GÜNCELLEME 23.11.2012 14:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bakan Suat Kılıç, Real Madrid'de forma giyen Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun, ''Altın Ayakkabı'' ödülünü açık artırmada satarak, elde edilen 1,5 milyon avroluk geliri Filistinli çocuklara okul yapımı için bağışlamasıyla ilgili şunları söyledi:

''Bilgi ilk geldiğinde, 'Teyit edin' dedim. Normalde çok sıra dışı bir şey. Gazze'de derin bir insanlık dramı yaşanıyor. Masum, savunmasız sivil insanlar üzerinde İsrail'in ölçü tanımayan saldırıları var. Böyle bir dönemde, uluslararası kamuoyu büyük ölçüde İsrail'e destek verirken, Ronaldo'nun, efsane futbolcu kişiliğiyle böyle bir tercihte bulunması çok önemli.

Bu inisiyatifi kullanırken, ırk, din, dil faktörlerini göz önünde bulundurduğunu zannetmiyorum. İnsani, vicdani ve ahlaki kaygıları vardır. Dünyada bu kadar insani, vicdani ve ahlaki kaygılarla hareket edecek birikim hala varsa, manevi değeri de olan bir armağanı paraya çevirip Gazze halkına gönderecek bir harekette bulunuyorsa, onu kutlamak, 'Allah razı olsun' demek lazım. Türkiye Cumhuriyeti olarak biz de kendisini bir teşekkür göndermek istiyoruz.''

Kılıç yeni stat ve tesis projelerini tanıttı
GALERİYE GİT
YORUMLAR 2
  • Bir dost 11 yıl önce Şikayet Et
    @fatih tekin. sen konuyu orasından mı yakaladın ? :) benim gözümde son skor: ronaldo 5 messi 0
    Cevapla
  • FATİH TEKİN 11 yıl önce Şikayet Et
    trabzon un nüfüsu ne kadarki 40 bin kişilik stad yapıyorsunuz :). adana içlerinde en kalabalık şehir nufusu nerdeyse 3 milyona yaklaştı 33 bin kişilk stad yapıyorsunuz en az 50 bin kişilik olmalı nedenmi çoğrafi konum olarak ağır kış şartları yok akdeniz iklimi ılıman hava ılıman kışı var birçok şehire kar yağarken adanada hava güneşli ılıman oluyor bu nedenle milli maç vb zeri maçlar adanada olabilir
    Cevapla