Beşiktaş'a asla dönemeyecek iki isim

Beşiktaşlı yönetici Ahmet Kavalcı, Quaresma'nın geri dönmesi gibi bir ihtimal bulunmadığını söyledi, "Yıllık ücretini 500 bin euroya düşürse bile artık dönemez. Ernst de aynı şekilde" dedi.

Beşiktaş'a asla dönemeyecek iki isim
Beşiktaş'a asla dönemeyecek iki isim
GİRİŞ 15.07.2012 11:20 GÜNCELLEME 15.07.2012 11:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın futbol komitesi üyesi Ahmet Kavalcı, son zamanlarda sanal ortamda Portekizli oyuncunun geri dönme ihtimalinin olduğu yönündeki tartışmalara dün yaptığı açıklamayla nokta koydu. Sadece Quaresma'nın değil Ernst'in de artık şansı kalmadığını belirten Kavalcı, "Şunu herkes bilsin ki, Quaresma FEDA kampanyası çerçevesinde yıllık ücretini 500 bin euroya düşürse bile takıma geri dönemez. Beşiktaş'ta Quaresma dönemi artık bitti. Samet Aybaba'nın yeni sezondaki taktik anlayışında ne Quaresma'ya, ne de Ernst'e yer var. Onlarla yollarımızın ayrılmasının sebebi, parasal değil taktikseldir" ifadelerini kullandı.

Hem Quaresma'ya, hem de Ernst'e gelmesi beklenen teklifleri değerlendireceklerini de sözlerine ekleyen siyah-beyazlı yönetici, "Öyle veya böyle, bu arkadaşlarla yollarımızı ayıracağız. Quaresma ayın 18'inde İstanbul'da olacak. Yeni sezon için Ernst ile birlikte çalışacak. Taraftarın Quaresma sevgisini biliyoruz ama her şey Beşiktaş'ın çıkarları için yapılıyor. Bu böyle bilinmeli" diye konuştu.

Holosko ile görüşme

Holosko ile henüz fiyat indirimi konusunda anlaşmaya varmadıklarını söyleyen Ahmet Kavalcı, şunları söyledi:
"Holosko ile yarın anlaşmayı umuyoruz. Kendisi FEDA kampanyasına çok olumlu yaklaştı. Zaten hocanın da yeni sezondaki sistemine uygun bir futbolcu. Ayın 18'inde kendisi Beşiktaş'ın, ikinci etap çalışmalarında yer alacak. Ospina için Fransız kulübüyle olan görüşmelerimiz devam ediyor. Biz Ospina ile her konuda el sıkıştık. Kulübünün bize vereceği yanıtı bekliyoruz. Tahminim kulübü de ona zorluk çıkarmaz ve bu transfer en kısa zamanda bitecektir."

MİLLİYET

YORUMLAR 2
  • Murat Taner 11 yıl önce Şikayet Et
    ospina şu kaleci ospina ise eğer,. gerçekten çok iyi bir kaleci ve de genç. menejerlik veritabanlarında çok üst düzey bir kaleci olarak görünüyor. oscar cordoba diyebiliriz yani ;). bu da kolombiyalı yanılmıyorsam. gerçekten eğer o ise çok iyi bir kaleci alıyoruz demektir.
    Cevapla
  • naci usta 11 yıl önce Şikayet Et
    afferin sana bu zeka ile nasıl bu yaşa kadar geldin. adamların mukavelesi sürüyor oynasada oynamasada yüksek dediginiz ücreti ödeyeceksiniz sen kendi cebindemi bunları karşılıyacan utanmadan bjk menfaatleleri bjk menfaatleri adama 3,5 milyon doları yattığı yerden vermeklemi oluyor sen kimsinki samet ne olsun
    Cevapla