Fransa’nın Lille Kulübü’nde forma giyen milli oyuncu Yusuf Yazıcı, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle zor günler yaşayan yaşlı ve ihtiyaç sahibi hemşerilerini unutmadı. Yazıcı, mahalle muhtarları aracılığıyla belirlenen ailelere elleriyle hazırladığı ve dezenfekte ettiği erzakları bireysel hijyen önlemlerini de alarak ihtiyaç sahiplerine teslim etti.  

Aralık ayında yaşadığı sakatlık sonrası Roma’da operasyon geçiren ve fizyoterapist eşliğinde hazırlıklarını Antalya’da sürdüren milli oyuncu, koronvirüs nedeniyle zor durumda bulunan ihtiyaç sahiplerine kendi hazırladı ve dezenfekte ettiği erzak kolilerini dağıttı. Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı Erdoğdu Mahallesi ve Aydınlık Eveler Mahallesi’ndeki ihtiyaç sahibi aileye muhtarlık aracılığıyla ulaşan Yazıcı, ailelerin hem ihtiyaçlarını giderdi, hem de onları sosyal mesafeyi koruyarak ziyaret etti.

KENDİ HAZIRLADIĞI ERZAK KOLİLERİNİ ELLERİYLE DAĞITTI

Damar tıkanıklığı nedeniyle ayağı kesilen ve sonrasında protez bacak takılan bir Trabzonspor taraftarı, Yusuf Yazıcı’nın ziyaretinden dolayı çok muylu olduğunu belirtirken, ”Siz bizim aşkımızsınız , size kurban olurum, muhtarımız da sağ olsun bizlere yardımcı oluyor” dedi.

Yorumlar 57 Yorum Var
  • bozkurt 02.04.2020 09:13
    allah razı olsun
  • AlOnEdArK 30.03.2020 12:05
    "emeklidur" isimli okuyucuya kapaktır. "Bir Elin Verdiğini Diğer El Görmesin" şiyarı dinimizin esaslarındandır. Molla ve sofilere yakıştırmışsın. Hata yapmışsın. Cahillik etmişsin. Bu futbolcudan Allah C.C. razı olsun. Ancak bilip bilmeden işkembeden atmak doğru değil. Türk milletinin ekranlardan, gazetelerden etkilenip de yardım etmek için etkilenmesine ihtiyacı yoktur. Ki bırak Türkiye'yi Dünya'ya yardım ulaştıran bir Dinin ve Ülkenin evlatlarıyız şükürler olsun. Yardımseverlik ve hayır hasenat peşinde koşma bilinci kanımızda mevcuttur vesselam.
  • Vatan_Bitlis 30.03.2020 11:49
    an İman olunca imkan çok olur Rabbim razı olsun
  • hacıosmanoğlu 30.03.2020 10:16
    yapıaln çok güzel bi davranış ama sosyal medyaya reklam yapılıp yayılması çok yanlış oldu yusuf kardeşime yakışmadı bu yardım gizli yapılan bi ibadettir.
  • Selamı 30.03.2020 10:04
    Barı yardım alan kişileri ifşa etmeselermiş
Daha fazla yorum görüntüle