Rüştü Reçber'e korona teşhisi

Türk futbolunun unutulmaz kalecilerinden Rüştü Reçber'in koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve hastaneye yatırıldığı açıklandı.

Rüştü Reçber'e korona teşhisi
Rüştü Reçber'e korona teşhisi
GİRİŞ 29.03.2020 01:17 GÜNCELLEME 29.03.2020 02:39
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını Rüştü Reçber'de de çıktı. Işıl Reçber, sosyal medya hesabından eşinin fotoğrafını paylaşarak, Rüştü Reçber'E yapılan testin pozitif çıktığını ve hastaneye yatırıldığını açıkladı.



'DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN LÜTFEN...'

 

 

Işıl Reçber, Instagram hesabından yaptığı açıklamada ''Sizlerle gerçeği en şeffaf şekilde paylaşırken daha güzel haberler vermek isterdim fakat üzülerek eşim Rüstü'yü COVİD-19 teşhisiyle hastaneye yatırmış bulunuyoruz. Herşey normal ilerlerken birden bire gelişen hızlı semptomlarla biz de olayın şokundayız. Kritik süreçler ve çok zor, Allah benim değerli eşimle beraber tüm hastalara acil şifa kolaylık versin. Tek ricam şu süreçte insanların biraz daha vicdanlı ve saygılı olabilmeleri. Ailecek yaptırdığımız testlerde benim, kızımın ve oğlumun negatif sadece eşimin pozitif çıkmıştır. Bu sebeple bizler evde kendisi hastanede ve görüş izni yok. Aslında en zor olanı da bu yanında olamamak. Ama Allah büyük önce ona sonra Türk hekimlerine emanet, inşallah bu da geçecek.. Telefonlarım kilitlendi dönüş yapamıyorum üzgünüm tüm sevenlere dostlara sizlere yürekten sevgiler. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen bu çok önemli.'' ifadelerine yer verdi.

Barcelona'dan Rüştü Reçber mesajı

 

YORUMLAR 101
  • Mecai 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar kötü yorumlar ,yok eşi geziyormuş ,Allah aşkına bu tür düşüncelerden vazgeçin kimseyi yargılamayın
    Cevapla
  • Avrupalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Eşinin bir taşıyıcı olmadığını kimse garantileyemez, test yapılan kişilerin bazıları önce negatif çıkıyor, bir kaç gün sonraki testte tam tersine pozitif çıkıyor. Ancak 14 gün sonra tam sağlıklı olduğuna dair kesin bir teşhis konulabilir.
    Cevapla
  • Acaba 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu hastalık git gide zengin hastalığı mı olmaya başladı acaba yoksa test yapılsa bir çok insan taşıyıcı mı?
    Cevapla
  • corona 3 yıl önce Şikayet Et
    namazsızlar dua ister ya işi düşünce Allah akıllarına gelir.
    Cevapla
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Nereden biliyorsun işi düşünce Allahın akıllarına geldiğini insanların zihinlerini mi okuyorsun.yapmayın böyle paylaşımlar lütfen Allah bilir kimin kendini ne kadar zikretttiğini
    Cevapla
  • 1907 fb 3 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun rabbim bütün hastalara acil şifalar versin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle