Arda Turan'dan Terim'e: "Liderlik edecektir"

Milli futbolcu Arda Turan, hem Galatasaray'da hem de A Milli Futbol Takımı'nda hocalığını yapmış olan Fatih Terim'in koronavirüse yakalanmasının ardından bir geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Arda Turan'dan Terim'e: "Liderlik edecektir"
Arda Turan'dan Terim'e: "Liderlik edecektir"
GİRİŞ 24.03.2020 00:02 GÜNCELLEME 24.03.2020 00:02
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Arda Turan, sosyal medya hesabından Fatih Terim ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak altına şu notu düştü:

"Aslan hocam Fatih Terim’e, Abdurrahim ağabey ve sevgili eşine, Fenerbahçeli sporcu arkadaşlarıma, tüm ülkemizde hastalarımıza acil şifalar diyorum. Onun vazgeçmeme huyu, başarma azmi, bu hastalığın da üstesinden gelecektir. Her zaman olduğu gibi bize örnek ve liderlik edecektir. Hep beraber önlemlere uyalım. Bu mücadeleyi beraber kazanacağız."

YORUMLAR 4
  • Adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir fenerbahçeli olarak büyük geçmiş olsun hastalığın takımı rengi olmaz ...acil şifalar fatih terim ve sayın albayrak...Rabbim tez zamanda şifa versin amin...
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Liderlik garanti artik :)
    Cevapla
  • fener 4 yıl önce Şikayet Et
    nasıl bir insansın ya lan küçüklüğümden beri fanatik Fenerbahçeliyim ama fatih terimin canı ya da bir insanın canı Fenerbahçe'den futboldan spordan büyüktür inşallah iyileşir de her sene lider olur
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Ayıp cidden ya. İnsan hayatı ciddi yaş grubunda ve bilinmeyen çaresi bulunamayan yüzde 2 ölümle neticelenen bir hastalık. Geçmiş olsun Terim. Şifalar diliyorum.
    Cevapla