Koronavirüs nedeniyle futbolda ilk ölüm!

İspanya’nın Atletico Portada Alta takımını çalıştıran 21 yaşındaki antrenör Francisco Garcia, koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti.

Koronavirüs nedeniyle futbolda ilk ölüm!
Koronavirüs nedeniyle futbolda ilk ölüm!
GİRİŞ 16.03.2020 17:41 GÜNCELLEME 16.03.2020 17:42
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Malaga merkezli Atletico Portada Alta'da antrenörlük yapan 21 yaşındaki Francisco Garcia, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

 

 

Francisco Garcia, koronavirüs dışında bir süredir lösemiyle de savaşıyordu. Koronavirüs semptomları göstermesi nedeniyle hastanede karantina altına alınan Garcia, burada yaşam savaşı veriyordu. Koronavirüs nedeniyle sağlık şartları ağırlaşan Garcia, birkaç gün önce yatırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Portada Alta Kulübü Başkanı Pepe Bueno, "Francisco, harika bir insandı, muhteşem bir karakteri vardı ve çok yetenekli bir antrenördü. Hala şok içerisindeyim. Hastaneden pazar günü saat 7 gibi arandım. Yaşam savaşı verdiğini ancak durumunun stabil olduğu söyleniyordu. Birkaç sonra da yaşamını yitirdiğini söylediler. Koronavirüse karşı hep birlikte mücadele etmeliyiz. Francisco'yu kaybettiğimize hala inanamıyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

Kulüpten yapılan resmi açıklamada ise, "Kulüp olarak en derin acımızı yaşıyoruz. Dostumuz Francisco Garcia'yı kaybettik. Bugün aramızdan ayrıldı. Francis seni asla unutmayacağız. Huzur içinde yat, efsane!" denildi.

İSPANYA'DA OLAĞANÜSTÜ HAL İLAN EDİLDİ

İspanya'da Kovid-19 salgınına karşı yürürlüğe konulan olağanüstü hal kapsamında ülke genelinde serbest dolaşıma sınırlama getirildi. Ülkede virüs teşhisi konulan hastalarda ölü sayısı 292'ye, vaka sayısı ise 7 bin 798'e çıktı. İspanya'da Kovid-19'la ilgili açıklanan günlük verilerde bu zamana kadarki "en yüksek artış" yaşandı.

YORUMLAR 24
  • tarık 4 yıl önce Şikayet Et
    34 yaşında ki çinli doktor bile öldü genç yaşta genç yaşlı dinlemiyor bu virüs
    Cevapla
  • SigaraKorona 4 yıl önce Şikayet Et
    42 yaşındayım 20 yılı geçkin günde ortalama 1,5 paket sigara içtim. şimdi bıraksam ne fayda ciğerler dolu. ama neymiş izin kullanamam 60 yaşında değilmişim. ilk ölecekler sigara kullananlar be. Artık bizide kurtarın sayın hükümet
    Cevapla
  • Yazık 4 yıl önce Şikayet Et
    20 yılı geçkin süredir bilemediğiniz canınızın ve hatta çevrenizdeki canların kıymetini nihayet anlayabildiniz demek ki, tebrikler.
    Cevapla
  • katibb 4 yıl önce Şikayet Et
    sizin için koronaya gerek yok.. koah için gerekli yüklemeyi yapmışsınız zaten.. koronoya göre daha yavaş bir ölüm olsa da, ölüm şekilleri benzer..
    Cevapla
  • yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Öyle ya da böyle, arkadaşlar vakti gelen gidiyor, son nefeste iman nasip olsun, ölümden korkuyorsak çok eksiğimiz var demektir vesselam!
    Cevapla
  • tarık 4 yıl önce Şikayet Et
    kardeşlerim gençlerde ölüyor , çinde ölen doktorların ve hemşireleri yaşları 34 , 29,32 idi
    Cevapla
  • oguzhan 4 yıl önce Şikayet Et
    meseleyi iyi kavrayamayan arkadaslara sözüm, yas ile alakali bir konu degil. kronik bir hastaligi olani daha cabuk yakalıyor. ayrica lösemi tedavisi gören hastalarin bağışıklık sistemi baskilanmistir. yani her türlü tehlikeye megillidir. korona olmazsa , grip veya baska bir enfeksiyon dan da ölebilirdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle