4 büyük kulübün başkanları bir araya geliyor!

Ali Koç'un 'canlı yayında konuşalım' çağrısı karşılık buldu. TFF Başkanı ve dört büyük takım kulüp başkanları, Valilik'te bir araya gelecek.

4 büyük kulübün başkanları bir araya geliyor!
4 büyük kulübün başkanları bir araya geliyor!
GİRİŞ 20.02.2020 19:45 GÜNCELLEME 21.02.2020 10:16
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un başta Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz olmak üzere dört büyüklere yaptığı "Başkanlar olarak oturalım, canlı yayında konuşalım" çağrısı karşılık buldu.

 

 

TFF Başkanı ve dört büyük kulüp başkanın görüşmesi cuma günü saat 16.00'da gerçekleşecek.

TSYD: AÇIK OTURUM YAPILACAK

 

 

TSYD'den yapılan açıklama şöyle:

"TSYD Levent Tesisleri’nde 26 Şubat 2020 Çarşamba günü saat 11.00’de Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor Başkanlarının katılacağı bir açık oturum düzenlenecektir. Tarafsız bir ortamda ve moderatörlüğünü Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Oğuz TONGSİR’in yapacağı bu açık oturum bütün ulusal televizyonlar tarafından canlı olarak yayınlanacaktır."

MUSTAFA CENGİZ: VALİLİK ÇAĞIRDI

Yaşanan bu gelişmenin ardından Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den flaş bir açıklama geldi.

Cengiz, "Bu daveti ben yolda öğrendim, bu nasıl oluyor. İki TV kanalından davet aldım! Madem böyle bir teklif var, er meydanından kaçılmaz. TSYD açıklıyor ama biz, o saatte müsait miyiz, diğer başkanlar müsait mi? Bana intikal eden bir şey yok. Sayın Valimiz telefon etti, TFF Başkanı ve diğer dört büyük kulübün başkanları ile bir araya geleceğiz. Valimiz telefon açtı, ben hemen 'evet' dedim. Bu görüşme valilikte olacak, benim TV'ye çıkma gibi bir isteğim yok" dedi.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA: ŞIK DEĞİL

"Bugün, Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin internet sitesinde, dört kulüp başkanının 26 Şubat 2020, saat 11.00’de bir araya geleceğine ve kanalların da bunu canlı yayınlayacağına dair bir açıklama yapılmıştır. TSYD’den yapılan açıklama ile ilgili davet, tarafımıza açıklamanın yapılmasını müteakiben ulaşmıştır. Kulübümüzle açık oturumun tarihi ile ilgili herhangi bir istişare yapılmadan böyle bir girişimde bulunulmasını ve iletişiminin yapılmasını hiç şık karşılamadığımızı ve yadırgadığımızı kamuoyuna belirtiriz.

Buna mukabil Türk futbolunun sorunlarını konuşmak üzere herkesin takvimine uyacak şekilde herhangi bir platformda kulüp başkanları ile birlikte yer almaya hazır olduğumuzu da bir kez daha ifade ediyoruz."

Trabzonspor: Tarafımıza herhangi bir bilgilendirme yapılmamıştır

Trabzonspor'dan açıklama: Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin internet sitesinde dört kulüp başkanının canlı yayında bir araya geleceğine dair bir açıklama yayınlanmıştır. Bahse konu organizasyonla ilgili tarafımıza herhangi bir bilgilendirme yapılmamıştır.

Futbolun sorunlarının tartışılacağı adresin Kulüpler Birliği olduğunu belirtirken, diğer kulüplerimizin dışarıda bırakılacağı herhangi bir organizasyonun içerisinde yer almayacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.

Beşiktaş: Sadece 4 kulüp değil, bütün paydaşlar buluşursa...

Beşiktaş'tan açıklama: Türkiye Spor Yazarları Derneği, Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi ile Fenerbahçe Spor Kulübü, Galatasaray Spor Kulübü ve Trabzonspor Kulübü başkanlarının 26 Şubat 2020, saat 11.00’de bir araya gelmesi ve kanalların da bunu canlı yayınlaması programı üzerine tarafımıza bir davet yollamış ve kendi internet sitesinde bunu paylaşmıştır.

Açık oturumun tarih ve saatinin, katılması planlanan tüm paydaşlar ile öncesinde istişare edilmesinin daha doğru bir hareket olacağını belirtiyor, sadece dört kulübün başkanlarının değil Türk Futbolu’nun bütün unsurlarıyla katılacağı bir oturumun yararlı olacağına inanıyoruz.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Kurulları, kulüp başkanları, sporcular ve bu işin olmazsa olmazı taraftarların seçeceği temsilcilerin olduğu bir çalıştay-açık oturum planına her daim katılım sağlayacağımızı ifade ediyoruz.

YORUMLAR 13
  • Sebahattin 4 yıl önce Şikayet Et
    spor yazarları derneği liglere ve klüplere ayar vermeye mi çalışıyor ???? Klüpler Birliği varken senin neyine böyle bir toplantı yapmak ??? Kimin kayığına bindiniz ???? ali koç çağrı yapmış mış da , çözüm üretmek istiyormuş muş da ,,,, geçin bunları geçin........ ortalığı karıştırıp Milleti ayaklandırmanın derdindesiniz apaçık belli bu !!!! Her yolu deneyeceksiniz ancak başaramayacaksınız !!!
    Cevapla
  • Vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    Baslatmayin futbolunuza. Siz cebinize girecek paranin hesabını yaparken ülke ayakta kalsın rahat yaşasın diye canını veren babayigitler var. Kaldirim futbolu yasaklayın gitsin
    Cevapla
  • Ademoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin nu yazdığın başlatmayın pidenize pide salonlarını kapatın demekle aynı . Saçma ve gereksiz, erkekler savaşma zehrini sporla atıyor, sen futbolu yasaklarsan yada baska sporları neler olacağını dusunebilirmisin? Sapla samani birbirine karistirma
    Cevapla
  • Avcı37 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne zamandan beri TS büyük kulüp katekorisinde???
    Cevapla
  • Sebahattin 4 yıl önce Şikayet Et
    TaŞ düşebülü, ayu çıkabülü,,,,,, kabul etsen de etmesen de 1967 den beri......
    Cevapla
  • cem van 4 yıl önce Şikayet Et
    altı kez şampiyon olduğundan beri
    Cevapla
  • Ts43 4 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu'dan şampiyon çıkması sizi ne kadar rahatsız etmiş kuyruk acınız büyük Trabzonspor büyük takimdir
    Cevapla
  • D m 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl ülke sanki başka sorun yok Ülke için ne yapıyorsunuz hırsızlar kapatın bu kulüpleri bitsin bu soytarılık
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    BRAVO !!! Hepsi kaciyor, Ali Koc haric hepsini atin iceri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle