Bu fotoğraf sosyal medyayı salladı!

Başakşehir ile yollarını ayıran Arda Turan'ın Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ ile fotoğrafı ortalığı karıştırırken, açıklama geldi.

Bu fotoğraf sosyal medyayı salladı!
Bu fotoğraf sosyal medyayı salladı!
GİRİŞ 07.01.2020 21:50 GÜNCELLEME 07.01.2020 21:54
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Başakşehir ile olan sözleşmesini karşılıklı anlaşma yoluyla fesheden Arda Turan'ın kariyerine hangi takımda devam edeceği belirsizliğini korurken; bu akşam saatlerinde ortaya çıkan fotoğraf gündeme bomba gibi düştü.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'ya olan yakınlığı ile bilinen Arda Turan'ın Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ ile fotoğrafı; "Beşiktaş'a mı imza atacak" sorularını da beraberinde getirdi.



"ARDA TURAN GÜNDEMDE YOK"

Çıkan fotoğrafın ardından TRT Spor'a konuşan Emre Kocadağ, "Sosyal medyada dolaşan fotoğraf eski, Arda Turan'la yakın zamanda bir görüşmemiz olmadı. Beşiktaş'a transferi gündemimizde yok" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Burak Yılmaz da bugün düzenlediği basın toplantısında Beşiktaş - Arda Turan ekseninde bildiği kadarıyla bir gelişme olmadığını ifade ederek: "Arda Turan'ın gönlünde yatanı biliyorum, inşallah Allah gönlüne göre verir" şeklinde konuşmuştu.

BEŞİKTAŞ RESMİ SİTESİNDEN AÇIKLAMA

Beşiktaş resmi web sitesinden de spekülasyonlara neden olan fotoğraf için açıklama geldi:

Asbaşkanımız Emre Kocadağ ile futbolcu Arda Turan’ın transfer görüşmesi için bir araya geldiği ve el sıkıştığı, Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’nın da söz konusu transfere onay verdiği şeklinde basın yayın organlarında yer alan haber, tamamen gerçek dışıdır. Haberde, görüşmeye kanıt olarak kullanılan fotoğraf da eskidir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

YORUMLAR 9
  • Hasan Günver 4 yıl önce Şikayet Et
    Arda Beşiktaş'a imza atmak üzere, yakında bildirilir zaten
    Cevapla
  • Acun 4 yıl önce Şikayet Et
    Arda survayvirda bu sene
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Çek beni pampa
    Cevapla
  • Ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Arda'ya Anadolu'nun yolu gözüktü.
    Cevapla
  • ver mehteri 4 yıl önce Şikayet Et
    arda bozük navigasyon gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle