UEFA'dan F.Bahçe ve Trabzonspor için şok rapor!

UEFA'dan yayınlanan Finansal Fair Play raporunda Fenerbahçe ile Trabzonspor'un yapılandırma anlaşmasını ihlal ettikleri açıklandı.

UEFA'dan F.Bahçe ve Trabzonspor için şok rapor!
UEFA'dan F.Bahçe ve Trabzonspor için şok rapor!
GİRİŞ 27.12.2019 12:25 GÜNCELLEME 27.12.2019 20:46
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

UEFA, Finansal Fair Play ile ilgili yapılandırma anlaşması yaptığı 17 kulüple ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı bir rapor yayımladı. UEFA'nın raporunda yapılandırma anlaşması imzalanan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile ilgili de bilgilere yer verildi. 

GALATASARAY ŞARTLARI YERİNE GETİRDİ

UEFA raporunda Galatasaray'ın 2017/18 ve 2018/2019 sezonlarında yapılan anlaşma şartlarına uyduğu belirtildi. Beşiktaş'ın geciken ödemeler nedeniyle 100 bin euro para cezası aldığı ifade edilirken, Fenerbahçe ve Trabzonspor için detaylı bilgiler verildi. 

2017/18 ve 2018/19 sezonları için Fenerbahçe ile Trabzonspor'un yapılandırma anlaşmasını ihlal ettikleri ifade edildi. UEFA her iki takım için duruşma aşamasının devam ettiğini vurguladı. 

FENERBAHÇE VE TRABZONSPOR AÇIKLAMIŞTI

UEFA'nın açıkladığı raporda yer alan bilgiler Fenerbahçe ve Trabzonspor tarafından da geçtiğimiz aylarda açıklanmıştı. Fenerbahçe, Temmuz ayında yaptığı açıklamada UEFA gelirlerinden 2 milyon euro kesintiye gidileceğini ve 2020/21 ile 2021-22 sezonlarında UEFA kadrolarında 23 oyuncu sınırlandırılması olacağını duyurmuştu. Sarı lacivertliler pozitif transfer bakiyesi zorunluluğu da bulunuyor. Aksi durumda Fenerbahçe önümüzdeki 2 sezon içerisinde yeni transferlerini UEFA kadrolarına dahil edemeyecek. 

Trabzonspor da UEFA'nın açıkladığı finansal fair play raporunda yer alan bilgileri resmi olarak duyurmuştu. Bordo mavililer, UEFA'nın verdiği Avrupa gelirlerinin yüzde 50'sine el koyma kararını da CAS'a taşımıştı. (FutbolArena)

 

 

YORUMLAR 17
  • MURAT AYDIN 4 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar çok şey bilirsiniz aaga ya helal size bide şu türkiyeyi kurtarsanız
    Cevapla
  • Hacı 4 yıl önce Şikayet Et
    Acun ve Ali Koç Fener Ol dedi adamlar daha Beter Oldular
    Cevapla
  • sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    olsuuuun gs yi yeniyor ya önemli olan o
    Cevapla
  • karadayı 4 yıl önce Şikayet Et
    galatasaın uefadaki mason gucu hortlamaya basladı baktılarki terimden bir cacık olmuyor burdan halledelim dediler.
    Cevapla
  • Eren 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne kullanıyorsun birader bize de söyle.kafan uçmuş
    Cevapla
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalannnn.... uefa işi bulmuş hangi türk takımı kafaya oynarsa mali veri yapılandırma finansal fair play cart curt diyor kafasını eziyor gavurdan dost olamayacağının güzel bir örneği versene hadi psgye rma ya ceza sıkar demi
    Cevapla
  • yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Fetöşler iş başında
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle