Bakan Kasapoğlu: Bundan sonraki süreçte...

Barış Pınarı Harekatı için yaptığı paylaşım nedeniyle sözleşmesi feshedilen Enver Cenk Şahin, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nu ziyaret etti.

Bakan Kasapoğlu: Bundan sonraki süreçte...
Bakan Kasapoğlu: Bundan sonraki süreçte...
GİRİŞ 15.10.2019 15:34 GÜNCELLEME 15.10.2019 15:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu Barış Pınarı Harekatı'na destek verdiği paylaşımdan sonra, Almanya İkinci Futbol Ligi takımlarından St. Pauli'de kadro dışı bırakılan Enver Cenk Şahin’i makamında kabul etti.

 

 

Kasapoğlu, Cenk’in evine geldiğini belirterek, ”Cenk, bizi yurt dışında gururla temsil eden bir arkadaşımız. Onu, sırf bu davranışı yüzünden linç edenler, çok ciddi bir şekilde haksızlığı ortaya koyuyorlar. Bundan sonraki süreçte kapılarımızın da, gönül kapılarımızın da ona açık olduğunu söylemek istiyorum” ifadelerini kullandı.

‘BİZ ZOR ZAMANLARDA KENETLENEN BİR ÜLKEYİZ’

 

 

Zor bir süreçten geçtiğini anlatan Cenk Şahin ise, ”Zor bir süreç oldu benim açımdan ama ülkemdeki insanların desteği oldu bu süreçte. Özellikle milletimizin internet üzerinden bana verdikleri destek gurur vericiydi. Çok teşekkür ediyorum. Biz zor zamanlarda ülke olarak kenetlenen bir ülkeyiz. Bu süreci de atlatırız. İnşallah askerlerimiz açısından da sağlıklı bir şekilde gidip sağlıklı bir şekilde dönmeleri nasip olur” dedi.

YORUMLAR 1
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Tazminatını alacağını hicbirseyi birakma sakın KAFİRLERDE devletimiz mahkeme sürecini takip etmeli mudahil olmalıdır
    Cevapla