Emre Can atıldı, İlkay coştu

Almanya, EURO2020 Elemeleri C Grubu'ndaki 6. maçında Estonya'yı 3-0 mağlup etti.

Emre Can atıldı, İlkay coştu
Emre Can atıldı, İlkay coştu
GİRİŞ 13.10.2019 23:43 GÜNCELLEME 13.10.2019 23:44
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

EURO2020 Elemeleri C Grubu'nda Estonya ile Almanya karşı karşıya geldi.

 

Almanya, mücadelenin 14. dakikasında Emre Can'ın gördüğü kırmızı kartla sahada 10 kişi kaldı. İlk yarıdan gol sesi çıkmadı ve devreye 0-0'lık skorla girildi.

Dakikalar 51'i gösterdiğinde sahneye İlkay Gündoğan çıktı ve Almanya'yı öne geçirdi. Konuk ekip 57. dakikada İlkay ile bol daha buldu ve farkı 2'ye yükseltti.

 

Son sözü 71. dakikada Timo Werner söyledi ve Almanya, Estonya'yı deplasmanda 3-0 mağlup etti. Werner'in golünde asisti yapan isim İlkay Gündoğan oldu. Bu sonuçla birlikte Almanya puanını 15'e yükseltti. Estonya ise 1 puanda kaldı.

YORUMLAR 19
  • Lütfen yapmayin 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın admin bundan sonra bu ikisinin haberlerini okumak istemiyiruz. Sizde ltfn haber yapmayiniz olurmu
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun bunlara...asker selamımızı beğenmekten bile korktular...
    Cevapla
  • Birol 4 yıl önce Şikayet Et
    Almanyadaki şu an bulunan neslin Türklükle uzaktan yakından alakası yok hatta çoğu Türkçe dahi bilmiyor tamamen asimile olmuş durumdalar
    Cevapla
  • ecdad 4 yıl önce Şikayet Et
    tam tersi....YURT DIŞINDAkiler daha milliyetçi. 10% bile asimile olmayanlarai örnek gösterirsen bende TURKIYEDEKI MUSLUMAN-TURK gençliği ile hicmi hiç alakası olmayan milyonlarcae GENCLIK var derim
    Cevapla
  • Birol 4 yıl önce Şikayet Et
    Gurbetçi kardeşim elbette göze batanları görüyoruz senin çocuklarını camiye gönderdiğini biz bilemeyiz en yakınımdan örnek vereyim o halde benim de gurbette akrabalarım ve çocukları Türkiye'ye turist olarak geliyor çünkü Türk kimlikleri yok Alman vatandaşı ve Türkçe de bilmiyolar geneli de aynen böyle
    Cevapla
  • gurbetçi 4 yıl önce Şikayet Et
    alakası yok kardeşim, onlar göze battığı için size öyle geliyor buradaki gençlik memlekettekine 10 çeker dini konularda çocukları 4 yaşında camiiye gönderiyoruz milli konularda tarih osmanlı bilgileri türkiyedeki yaşıtlarından çok daha ileride asimile olanlara takılmıyoruz
    Cevapla
  • İbrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Bakın bayer münihli levandovskiye. Helal olsun adam polonyalı. Adam yahudi ama ülkesini almanyaya satmadi. Kendi ülkesinin milli takımında oynuyor.. Ya bizim sözüm ona kimlikleri türk ama kendileri türk düşmanı vatandaşlsrımız ülkelerini alman gavuruna sattı. Yarın bunlar bu ülkeye ne yüzle gelecekler anlamıyorum.
    Cevapla
  • Egeli 4 yıl önce Şikayet Et
    O ce sunu soyliyeyim lewendoski polonyadan transfer oldu o un alman kimligi yok. Su bir gercek i biz yurt disinda yasiyanlar bu ulkede yasiyanlardan daha vatanimizi seviyoruz. Su Anda izindeyim bizim mehmetcigimizsavas halinde cok kimsenin umrunda deyil ne aci deyilmi.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha büyük kulüplerde oynamak için böyle yapıyorlar. Mesut Özil’de böyle yaptı ama sonunda ne kadar pişman oldu o naziler için oynadığı için.
    Cevapla
  • said78 4 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış düşünüyorsun onlar senden önce Türkiye icin canını verin futbolla Türklük ölcülmez
    Cevapla
  • karahüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    bilgi sıfır kafa o bicim ama sallamaya geldimi üstüne yok .. lewandovski tüm alt yapi katagorilerini almanyada oynadi sonra Dortmund onu buldu sonra Alman federasyonu onu istedi ama O ben illa polanyayi istiyorum dedi. -)) Buradanda vatan haini cikardik öyle ya.
    Cevapla
  • Oyunagelmez 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok pişman olacaksınız.Mesutun başına gelenler size ders olmalıydı.Yazık sizi yetiştirenlere.Kendi memleketinize birşey olsa gık diyemeyeceksiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle