Merih Demiral'dan Marchisio'ya tokat gibi cevap!

Barış Pınarı Harekatı'nı eleştiren Juventus'un eski futbolcusu Marchisio'ya milli oyuncumuz Merih Demiral'dan cevap geldi.

Merih Demiral'dan Marchisio'ya tokat gibi cevap!
Merih Demiral'dan Marchisio'ya tokat gibi cevap!
GİRİŞ 10.10.2019 15:15 GÜNCELLEME 10.10.2019 15:17
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Yaklaşık 1 hafta önce yeşil sahalara veda eden Juventus'un eski futbolcusu Marchisio, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütlerini yok etmeye yönelik başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekatı ile ilgili bir paylaşım yapmıştı.

 

 

"TÜM DÜNYA İÇİN BÜYÜK BİR UTANÇ"

Marchisio, "Anne Frank 1942 yılında tuttuğu günlüğünde 'Dünyanın gitgide ıssız bir yere dönüştüğünü görüyorum; bir gün bizi de yok edecek olan fırtınanın yaklaştığını duyabiliyorum. Milyonların çektiği acıyı hissediyorum.’ demiş. Bugün, bundan tam 77 yıl sonra Türkiye, Suriye’deki Kürtleri bombalamaya başladı. Bu, tüm dünya toplumları için büyük bir utanç. Oradaki her kurbandan kendimizi sorumlu hissetmeliyiz" diyerek Türkiye'yi suçlayan bir metinle operasyona tepki göstermişti.

 

 

"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"

Marchisio'ya cevap veren milli futbolcumuz, Atatürk'ün "Yurtta sulh, cihanda sulh" sözüyle harekatın sebeplerini İngilizce bir metinle anlattı.

Merih yaptığı paylaşımda, "Türkiye ile Suriye sınırında terörist koridor oluşumu var. PKK/YPG kadınlar, çocuklar ve bebekler dahil 40 bin kişinin ölümünden sorumludur. Türkiye'nin misyonu, güney sınırımızda terör koridoru yaratılmasını engellemek ve 2 milyon Suriyeli'yi güvenli bölgeye yerleştirmek" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 57
  • TARIH 4 yıl önce Şikayet Et
    CEZAIRLI MÜSDLÜMANLARI KIM KATLETTI dedelerine sor hainkefere
    Cevapla
  • isimli 4 yıl önce Şikayet Et
    biz buna üzülüyoruz, ama cezayirlilerin cogu fransayi seviyor
    Cevapla
  • Gürbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahina kurban senin merih iste sen bizim kürdümüzsün kardesimis sin türk kürt kardes diye buna derler allah raziolsun böyle güzel insanlardan
    Cevapla
  • Murad1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Anne frank italyanların anadoluda bundan yüz yıl önce masum insanları katlettiğinide günlüğüne yazmış mı sizi misollini kafalılar. Sizi türk düşmanları.unutmayın türk milleti ordusunun yanında.
    Cevapla
  • ALBEN 4 yıl önce Şikayet Et
    FASIST torunlarindan ne beklersiniz
    Cevapla
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Dunyadan filistin katliamina hic ses cikmiyor ,Turkiye teroristleri temizliyor sesi butun dunyada yankilaniyor beter olun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle