TFF'den şok karar! Hakemliği bitirildi!

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada hakem Suat Arslanboğa'nın TFF ile olan Profesyonel Hakem Sözleşmesi feshedildi.

TFF'den şok karar! Hakemliği bitirildi!
TFF'den şok karar! Hakemliği bitirildi!
GİRİŞ 01.10.2019 17:10 GÜNCELLEME 01.10.2019 17:42
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ile Başakşehir arasında oynanan mücadelede tartışmalı kararları olan ve Alanyaspor - Fenerbahçe maçında da VAR hakemliği yapan Suat Arslanboğa'nın hakemlik sözleşmesi feshedildi.

TFF'den yapılan açıklama şöyle;

"Merkez Hakem Kurulu'nun önerisi ile Üst Klasman Hakemi Suat Arslanboğa'nın Türkiye Futbol Federasyonu ile imzalamış olduğu 01.08.2019 başlangıç ve 31.05.2020 bitiş tarihli Profesyonel Hakem Sözleşmesi dün feshedildi."

YORUMLAR 68
  • Bjk56 4 yıl önce Şikayet Et
    Peki böyle durumlarda neden o takıma 3 puan ekkenmiyor silmeyi biliyorsunuz eklemeyide bilin bariBjk56
    Cevapla
  • İsa 4 yıl önce Şikayet Et
    Sadece fener aleyhinde hata yapanları cezalandırıp, fener lehine hata yapana ve diğer takımların aleyhine hata yapanları cezalandırırsanız Türk futbolu ve adaleti bitmiştir. İptal edin bütün lig tv aboneliklerinizi. Hatta çekin takımlarınızı ligden.
    Cevapla
  • MEHMET 4 yıl önce Şikayet Et
    geçen sezonun ikinci yarının hemen ilk haftasında Trabzonspor başakşehir maçında ve ikinci yarının hemen 4.haftasında galatasaray trabzonspor maçında trabzonsporu katleden hakemlere yine yapılmadı aynısı...yaptıklarının hata değil kasıt olduğu çok aleniydi üstelik
    Cevapla
  • Ben buyum 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah son olmaz
    Cevapla
  • a.gunes 4 yıl önce Şikayet Et
    akhisarı gs maçlarında doğrayan adam..haketmişti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle