Sahaya giren Youtuber serbest bırakıldı

Süper Kupa maçında sahaya giren Youtuber Ali Abdülselam Yılmaz ve 4 arkadaşı "adli kontrol" uygulanarak serbest bırakıldı.

GİRİŞ 15.08.2019 17:48 GÜNCELLEME 15.08.2019 17:48
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

eşiktaş Park'ta Liverpool ve Chelsea arasında oynanan UEFA Süper Kupa finalinde gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen aralarında Fester Abdü adı ile bilinen youtuber Ali Abdülselam Yılmaz'ın da olduğu 5 şüpheli hakkında savcılık, adli kontrol talebiyle serbest bırakılmalarını talep etti. Ayrıca Yılmaz'ın polis merkezinde gerçekleştirilen ilk sorgusunda, maçın heyecanıyla kendini sahaya atarak önce gol sevinci yaptığını ardından da kaleye doğru koştuğunu söylediği öğrenildi. Adliye'de ifade veren Yılmaz ve 4 arkadaşı, adli kontrol uygulanarak serbest bırakıldı.

 

 

Beşiktaş'ta dün oynanan final maçında gözaltına alınan 5 şüpheli, bugün polis eşliğinde Çağlayan'daki İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. Basın savcılığı bürosu tarafından işlemleri yapılan şüphelilerden Ali Abdülselam Yılmaz "İzinsiz sahaya girmek" suçundan, diğer 4 şüphelinin ise "İzinsiz sahaya girmek suçuna iştirak etmekten" haklarında ikametlerine en yakın karakola imza vermek ve yurtdışına çıkış yasağını içeren adli kontrol talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk etti.

Öte yandan polisteki ifadelerini kabul eden şüpheliler hakkında polis tarafından futbol müsabakalarını seyirden men kararı verildiği de öğrenildi. Ayrıca dünkü maç sırasında sahte bilet oluşturarak sattığı tespit edilen bir yabancı uyruklu bir şüphelinin de adli kontrol kararıyla serbest bırakıldığı belirtildi. 

ALİ ABDÜLSELAM YILMAZ'IN İLK İFADESİ

Youtuber Ali Abdülselam Yılmaz, Beşiktaş polis merkezinde gerçekleştirilen ilk sorgusunda, Süper Kupa finalini izlemek için stadyuma geldiğini, maçın heyecanıyla kendini sahaya atarak, önce gol sevinci yaptığını ardından da kaleye doğru koştuğunu söylediği öğrenildi. Yılmaz, sorgusunda ayrıca, sahaya girmeyi önceden planlamadığını, arkadaşlarının video ve fotoğrafını çektiklerinden habersiz olduğunu belirttiği bildirildi.

 

 

SERBEST BIRAKILDILAR

Süper Kupa maçında sahaya giren Youtuber Ali Abdülselam Yılmaz ve 4 arkadaşı  "adli kontrol" uygulanarak serbest bırakıldı.

YORUMLAR 50
  • Selvi 4 yıl önce Şikayet Et
    Saygısız adam
    Cevapla
  • İs 4 yıl önce Şikayet Et
    Reklamın iyisi kötüsü olmaz
    Cevapla
  • Serdar...T 4 yıl önce Şikayet Et
    bu adam türkmü?yabancımı?
    Cevapla
  • kayı 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye nin bu maçtan alması muhtemel cezayı buna kes, sitesini de kapat bu kadar.
    Cevapla
  • Özcan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu serserice bir hareket, millet olarak bu serserilere prim vermemeliyiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle