Ivan Bebek'e maç sonu saldırı!

Hırvatistan'da Hajduk Split ile Lokomotiva arasında oynanan maçtaki kararları tepki toplayan hakem Ivan Bebek, karşılaşmanın ardından bir gece kulübü çıkışında saldırıya uğradı ve hastanelik oldu.

GİRİŞ 05.08.2019 22:14 GÜNCELLEME 06.08.2019 10:48
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Hırvat hakem Ivan Bebek, Hajduk Split ile Lokomotiva arasında oynanan maçın ardından Split'te saldırıya uğradı. Hajduk Split taraftarları, sahalarında 3-0 yenildikleri Lokomotiva maçının ardından kararlarına tepki gösterdikleri hakem Ivan Bebek'e saldırdı.
 

 

 

Karşılaşmanın ardından bir gece kulübünün çıkışında Hajduk taraftarlarının saldırdığı Ivan Bebek hastanelik oldu.

''BİR SÜRE DAHA HASTANEDEYİM''

 

 

Hastaneye kaldırılan 42 yaşındaki hakem, ''Gözüm ve kulaklarım ağrıyor. Boynumun üst kısmında, omuz ve boynumda yaralar oluştu. Kısa sürede hastaneden çıkmam mümkün gözükmüyor. Bir süre daha hastanedeyim. Hala olanlara inanamıyorum.'' sözlerini kullandı.

''BİR ANDA SALDIRMAYA BAŞLADILAR''

Olay anını anlatan Bebek, ''Split'te bir kulübe arkadaşlarla bir şeyler içmeye gittik. Oradan çıkışta da bir anda arkamdan birileri geldi. Kaç kişi olduklarını tahmin edemiyorum. Bir anda saldırmaya başladılar. Yere düştüm. Ne kadar vurduklarını, ne kadar sürdüğünü inanın hatırlamıyorum.'' dedi.

Hırvat hakem, 3 sene önce Fenerbahçe'nin Braga'ya 4-1 yenildiği maçı yönetmiş ve verdiği kararlar ile Türkiye'de oldukça sert tepki görmüştü. Bebek, o maçta Fenerbahçe'ye 3 kırmızı kart gösterirken, sarı lacivertli ekip aleyhine tartışmalı bir penaltı kararı vermiş ve dönemin teknik direktörü Vitor Pereira'yı oyundan atmıştı.

YORUMLAR 16
  • sadas 4 yıl önce Şikayet Et
    beddualar kabul olundu
    Cevapla
  • Erdem 4 yıl önce Şikayet Et
    Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
    Cevapla
  • İyi olmuş 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerli değilim ama o maçı (braga) sindiremiyorum.şiddete cok karşıyım ama benim yapmak istediğimi yapmış hırvatlar
    Cevapla
  • xyztyz13 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi olmuş. geberseydi.
    Cevapla
  • Muşli Deniz 4 yıl önce Şikayet Et
    Ellerine sağlık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle