TFF başkanlığına adaylığını resmen açıkladı!

TFF Başkan Vekili Nihat Özdemir, federasyonun 1 Haziran'da yapılacak olağan seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

GİRİŞ 23.05.2019 12:07 GÜNCELLEME 23.05.2019 14:03
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Nihat Özdemir, federasyonun 1 Haziran'da yapılacak olağan seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

 

 

Raffles İstanbul Otel'de bir basın toplantısı düzenleyen Özdemir, başkan adaylığını açıklayarak, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Yıldırım Demirören 7 yıl boyunca Türk futboluna önemli hizmetlerde bulunduktan sonra görevinden ayrıldı. Kendisine futbol ailemiz adına teşekkür ediyorum. Futbolda başarının en önemli anahtarlarından biri istikrardır. Ankaragücü'nün ardından Fenerbahçe'nin yöneticiliğini yaptım. 4 yıldır da TFF'de başkan vekili görevini sürdürüyorum. Burada önemli insanlarla çalıştım. Yıldırım Bey'le yaptığımız projeleri devam ettirmek, yenilerini eklemek, Türk futbolunu ileriye taşımak için 1 Haziran'daki seçimde adayım. Futbolun Nihat ağabeyi olarak 4 yıl Türk futbolunu yönetmeye talibim. Tecrübemle, bilgimle Türk futboluna hizmet etmek istiyorum."

 

 

Futbolun bir milli değer olduğunu anlatan Özdemir, "Bu değeri de korumamız gerekir. Bunun için de öncelikle barış, hoşgörü, huzur ortamının hiçbir şekilde bozulmaması şarttır. Bunun da yolu saygı ve sevgiden geçer. Lefterler, Canlar, Metinler, Baba Hakkılar, Süleyman Sebalar ve Özhan Canaydınlar gibi olmaktan geçer. Bunun için Türk futbol ailesini sağduyuya çağırıyorum." diye konuştu.

YORUMLAR 13
  • Yeter 4 yıl önce Şikayet Et
    Senden baskan falan olmaz
    Cevapla
  • gakkoş 4 yıl önce Şikayet Et
    bi fenerli bi bjklı bi fenerli bi bjklı. şu dava bitmedimi arkadaş. aklayın şunları gitsin. adamlar perişan oldu nöbet tutmaktan.
    Cevapla
  • Can 4 yıl önce Şikayet Et
    Aman gsli olmasında mhk ye namoğlu üzerine sabri çelik ve mustafa culcu ikilisi geldi şampiyonluk nasıl şaibeli hale geldi hiç olmadigi kadar birde tff ye gelirlerse yandık
    Cevapla
  • Efe 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynı tas Aynı hamam.. TFF ticaret yerimi ki para baronları aday oluyor.Pis kokular var bunun sonunda..
    Cevapla
  • gerçekler. 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu İş adamları , bıraksınlar artım Türk Futbolunun yakasını. gitsinler işlerine güçlerine baksınlar. Basketbolda olduğu gibi, Futbol da da ; Futboldan anlayan, Futbolcu olan, Gönüllerde taht kurmuş, Türk Futboluna hizmet etmiş , Futbolun ve Futbolcunun derdini bilen emektar Futbolcular gelsin. Mesela : Oğuz ÇETİN, Aykut KOCAMAN, Ertuğrul SAĞLAM, gibi v.s.
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    aziz yıldırımla ve eski tff 'nin noktasıyla anılan tff başkanı istemiyoruz(Türk halkının%99 böyle istiyor) yeni temiz bir başkan herhangi bir Anadolu kulübü başkanı olabilir. Hakemler ve var yabancı hakemlerden oluşmalı kıyak maaş alan eyyamcı hakemlerimiz en iyisinden kötüsüne en az 3 yıl maç verilmemeli verilse de 2 lig değil 3 lig verilmeli Türk futbolunun kurtuluşu alt yapıya yapılacak desteklerle olur şikeye var’a tff laf yetiştiren birim yapmaya çalışanlarla olmaz. Büyük başlar yönlendirme yaparken bu hassasiyetlere dikkat etmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle